Poděbrady, Hotely Libuše a Zimní Lázně - Víkend pro DVA, 4 procedury a plná penze


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

"Na srdce jsou Poděbrady".
Oblíbené lázně - vše v dosahu, blízko kolonády a balneocentra. Hledáte romantický pobyt pro vás a vašeho partnera? Chcete si užít společných chvil v krásném tradičním lázeňském městě, nechat se hýčkat a dopřát si unikátních účinků přírodního zdroje minerální vody?


Víkend pro DVA, 3 dny/2 noci, PÁTEK - NEDĚLE. Přijeďte do lázní a prožijte wellness víkend plný relaxace a odpočinku. Okolí krásného města Poděbrad vybízí k romantickým procházkám v přírodě podél řeky Labe či lázeňským parkem. Nástup na pobyt v pátek nejpozději v 13.00 hod.

Hotel Libuše*** menší lázeňský hotel ve středu města, na okraji lázeňského parku, zasazený do zeleně v bezprostřední blízkosti lázeňské kolonády. Všechny pokoje, jednoduše zařízené s koupelnou se sprchou/vanou a WC, ledničkou a TV+SAT. Recepce a restaurace v přízemí hotelu. Lázeňské procedury jsou realizovány v blízkých Centrálních a Letních Lázních (cca do 200m). Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, skupinky i jednotlivce, kteří mají rádi klidné a domácí prostředí. Parkování zajištěno u nedalekého hotelu Zimní Lázně (poplatek).
Hotel Zimní lázně*** leží v lázeňském centru, přitom na klidném místě poblíž kolonády. V hotelu je k dispozici recepce, výtah, vlastní parkoviště, rehabilitační bazén (za poplatek). Ubytovací kapacita hotelu je 90 lůžek, z toho 9 jednolůžkových, 39 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmá. Krátkou spojovací prosklenou chodbou je propojen s hotelem Libenský, ve kterém se poskytuje stravování a procedury. Léčebné procedury jsou poskytovány ve vlastním BALNEOPROVOZU přímo v budově hotelu Libenský nebo v nedalekých Centrálních případně Letních lázní. Hotel Libenský disponuje také kvalitně vybavenou elekroléčbou a rehabilitací včetně treninkové ergonometrie. Součástí je i místnost pro oxygenoterapii. V objektu se nachází i solná jeskyně, dále je zajištěna stálá služba sester a ordinace lékařů.
Koupání: vnitřní rehabilitační bazén v budově Zimních Lázní (za poplatek). Organizované rehabilitační cvičení v teplé vodě pro cca 8-10 osob pod vedením rehabilitačního pracovníka. Teplota vody cca 32°C, v letních měsících cca 28°C (informace v recepci hotelu nebo přímo na místě v bazénu Zimních Lázní).

Lázně Poděbrady se specializují na léčbu všech onemocnění srdce, cévní choroby, vysoký krevní tlak, končetinové onemocnění žil, tepen i křečových žil. Léčebná péče u jednotlivých programových balíčků zaměřena na omezení rizik vysokého krevního tlaku, vyšší hladiny cholesterolu a dalších onemocnění srdce. Lze jej využít i jako ekvivalent komplexní lázeňské péče pro doléčení funkčních poruch periferních tepen, stavů po trombózách nebo revaskularizačních operacích na cévním systému. Stejně tak je vhodný pro každého, kdo má zájem o své zdraví. Další podrobné informace včetně "Zaměření lázní" najdete v Popisu destinace....

Stravování: plná penze

Snídaně vždy formou bufetu, oběd i večeře výběrem z tříchodového menu v rámci plné penze, kaloricky i dietně vyvážená strava.

Ubytování: hotel ***

Hotel Libuše*** - pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, ledničkou a TV+SAT.
Hotel Zimní Lázně*** - pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, telefonem, ledničkou a TV+SAT.
Nástup na pobyt v 13.00 hod.