Pirovac - Villa Miran ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villy Miran jsou depandancí hotelu Miran, který se nachází v tiché zátoce poblíž malebného turistického letoviska Pirovac. Je obklopen zahradou se středomořskou vegetací, olivovníky a borovicemi. Před hotelem se nachází krásná oblázková pláž. Hotel byl postaven v tradičním stylu a nabízí hostům opravdovou dalmatskou atmosféru.

Vzdálenost od moře: asi 30 m od hotelu.

900

Pláž: Oblázkově-písečná: asi 30 m od hotelu, pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Recepce, restaurace a la carte, aperitiv bar, kavárna, směnárna, obchod se suvenýry, TV místnost, parkoviště (za poplatek na místě), taneční terasa, venkovní bazén s mořskou vodou, sportovní hřiště.

Sport a zábava: V hotelu je venkovní bazén (ZDARMA). Hotel nabízí možnost praktikování různých sportovních a rekreačních aktivit: má dva tenisové kurty, dětské hřiště, volejbal, stolní tenis, na pláži si můžete pronajmout slunečníky, lehátka, šlapadla, kánoe, skútr a ostatní plavidla (200 m od hotelu). Je tu možnost půjčit si kolo.

Doporučujeme: Národní park Krka – množství vodopádů, jezer a peřejí vytvořených nejpodivuhodnější řekou ze všech řek Chorvatského krasu. Národní park Kornati – nejpočetnější souostroví na Jadranu, 109 ostrovů a ostrůvků, ideální podmínky pro potápění. Šibenik – starověké chorvatské město s gotickou katedrálou Sv. Jakuba, zařazenou do seznamu světového dědictví UNESCO.

Informace: check-in 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení polopenze, plné penze nebo all inclusive light (snídaně formou bufetu, obědy a večeře také formou bufetu včetně nápojů během jídla).

Ubytování: apartmán

Kapacita: 2-lůžkový pokoj: 71
Přistýlka: 20
Celkem osob: 162

Villa Miran nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Ubytování je zajištěno ve 2-6lůžkovém apartmánu typu BILO a TRILO. Bližší popis apartmánu naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

BILO 2-3

Obsazenost 3 osoby, apartmán o rozloze 32m2, 1x dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s malým kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV/SAT, telefon, balkon.

BILO 3-4

Obsazenost 4 osoby, apartmán o rozloze 34m2, 1x třílůžková ložnice, obývací pokoj s malým kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV/SAT, telefon, balkon.

TRILO 4-5

Obsazenost 5 osob, apartmán o rozloze 38m2, 2x dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s malým kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV/SAT, telefon, balkon.

TRILO 5-6

Obsazenost 6 osob, apartmán o rozloze 48m2, 2x dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s malým kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV/SAT, telefon, balkon.