Petrčane - APARTMENTS PETRČANE - 6 nocí, příjezd denně


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: 100 až 300 m od pláže

Vybavení: Moderně vybavené apartmány až pro 5 osob
Koncept otevřeného prostoru s kuchyní, jídelnou a obytnou oblastí
Obývací pokoj s možností spaní pro jednu osobu
Kompletně vybavená kuchyň (kuchyňská linka, sporák se čtyřmi plotýnkami, trouba, digestoř, lednička, kávovar)
Jedna nebo dvě koupelny se sprchou nebo vanou
Prostorná terasa nebo zahrada s terasovým nábytkem
Individuálně nastavitelná klimatizace, televize s plochou obrazovkou

(v 1. patře nebo přízemí) : Moderní prázdninové byty přímo na pobřeží Chorvatska! Špičkové vybavení a poloha přímo na jedné z nejkrásnějších pláží Chorvatska.
Moderně interpretovaný koncept rybářské vesnice harmonicky splývá s okolním prostředím. Jednotlivé prvky byly převzaty z dalmatské architektury a svět barev z přírody. Zde zažijete všechno, co patří k jadranské atmosféře: bílé domy, křišťálově čisté moře a bazén přímo přede dveřmi. 128 apartmánů různé velikosti:
38 apartmánů typu A, 1 pokoj (45 m²) - max. 2 dosp. osoby + 2 děti do 11,99 let, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, koupelna, terasa ( v 1. patře i v přízemí )
20 apartmánů typu B, 2 pokoje (45 m²) - max 4 osoby, 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, koupelna, terasa ( ( v 1.patře)
37 apartmánů typu C, 2 pokoje (55 m²) - max 4 osoby, 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, koupelna, terasa
29 apartmánů typu D, 2 pokoje (65 m²) - max 5 osob, 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, koupelna s vanou, terasa (v 1. patře nebo přízemí)
4 apartmány typu E, 2 pokoje (70 m²) - max 5 osob, 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyň, koupelna, terasa, zahrada ( v přízemí )
Alternativa pro všechny, kteří chtějí strávit dovolenou u moře bez nabídky služeb, ale trvají na prostředí a designu: moderně zařízené a plně vybavené prázdninové apartmány o rozloze 45-70 m² až pro 5 osob. Přímo u moře, se společným sladkovodním bazénem a restaurací pro dny, kdy opravdu nikdo nemá chuť vařit.

1 parkovací místo na apartmán : V ceně zahrnuto : používání venkovního bazénu, dětský koutek Falky Land, lehátka a slunečníky u bazénu ( dle dostupnosti), jeden set ručníků (3 ručníky), povlečení, internet, závěrečný úklid, 1 parkovací místo

Za poplatek : stravování v restauraci

plážová osuška 3 Eur : Výměna ručníků během pobytu - 3 kusy za 5 EUR
Výměna ložního prádla během pobytu 5,- € na osobu

Vybavení pro děti a batolata : Přístup na pláž Punta Skala a restaurace Planika & Bracera (40 kun na osobu/den) - platí pro vstup na oplocenou hotelovou pláž komplexů Diadora a Iadera - navazují na komplex vil. Vstup na veřejné pláže v Punta Skala a Petrčane je zdarma (veřejné pláže začínají od 100 m od apartmánů)
Domácí mazlíčci nejsou povoleni
Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci do 28.2.2018 (platí pro pobyty do 6 .7. a od 25.8.2018).
Pobytová taxa není zahrnuta v ceně. Platí se při příjezdu na recepci hotelu.
Dospělá osoba platí 1 Eur za den, dětí 12-17,99 let platí 0,5 Eur za den a děti do 11,99 let taxu neplatí.
Povinná vratná kauce 150 EUR za apartmán se platí na místě.
min. počet 3 noci • check in od 16 hodin, check out 10 hodin

Cena zahrnuje

  • nájem apartmánu na 6 nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta, dopravu, pobytovou taxu - platba na místě