PENZION IVETA - PODHÁJSKÁ


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Penzion Iveta se nachází na jižním Slovensku v okrese Nové Zámky. Leží na okraji malé obce s názvem Radava vzdálené jen 2,1 km od termálního koupaliště Podhájska. V blízkosti je vícero termálních lázní, aquaparků, přírodních jezer, hradů, zámků a jiných kulturně-historických památek. Interiér penzionu Iveta je moderně a vkusně vybavený. Celé přízemí je klimatizované, takže i v nejteplejší den hosté nepocítí sebemenší horko. Parkování je možné přímo v areálu.

Termální koupaliště Podhájska:

Termální lázně Podhájská - slovenské „MRTVÉ MOŘE” u Nových Zámků. Nemá sice vlny, je ale slané a léčí. Voda v celoročně otevřeném areálu je unikátem působícím na širokou škálu obtíží dýchacích cest, pohybového ústrojí a kůže. Je srovnatelná jen s Mrtvým mořem.
Termální voda léčivě působí na lidi, kteří trpí onemocněním průdušek a chorobami dýchacích cest. Napomáhá léčbě dny, stimuluje štítnou žlázu, působí na doléčení zlomenin, zmírňuje bolestivé stavy způsobené revmatismem, cévními a kloubními onemocněními, či přetrvávajícími bolestmi zad.

V areálu koupaliště, které bylo v roce 2004 kompletně zrekonstruováno, je bazén s termální vodou s teplotou 38 °C s celoročním provozem, který v zimních měsících nabízí též noční koupání do 20 hodin. Dále jsou zde dva velké bazény s termální vodou o teplotě 31–35 °C, vhodné i pro děti, které jsou v provozu od května do října. V této době jsou také k dispozici dva studené plavecké bazény s různou hloubkou vody, bazén s tobogánem, dětský bazén s vodotryskem a pro nejmenší brouzdaliště se skluzavkami.
V těsném sousedství „horkého bazénu“ je venkovní bazén s hydromasážními tryskami a relaxačně-rekondiční pavilon, jehož součástí jsou sauna, fitcentrum, kosmetický salon, masáže, ale také restaurace, cukrárna nebo kadeřnictví.

Ubytování: pension

Vybavení pokojů:

- TV, lednička, vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), wifi

Vybavení a služby:

-dětské hřiště
-fotbalové hřiště
-tenisový kurt s umělým povrchem
-volejbalové plážové hřiště
-solná jeskyně s pohádkovým interiérem a blahodárným působením na člověka (pro klienty naší CK je solná jeskyně během pobytu za zvýhodněných podmínek)
-možnost grilování
-velký venkovní bazén
-solárium
-posilovna
-Wi-fi připojení

* termín i délka pobytu jsou libovolné (ověření kapacity a ceny v CK)

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, příjezd do lázní, 3 hod. relax, ubytování v penzionu Iveta, večeře
2. den: snídaně formou švédských stolů, volný program (koupání v lázních, prohlídka městečka....), večeře
3. den: snídaně, volný program, odjezd domů v odpoledních hodinách

Cena zahrnuje

  • ubytování
  • doprava
  • polopenze
  • pojištění CK pro případ úpadku
  • delegát
  • 3 hod. vstup do lázní

Cena nezahrnuje

  • vstupné do termálních lázní na další dny
  • rekreační poplatek (cca 30,- Kč / osoba / noc)
  • komplexní cestovní pojištění (40,- Kč / osoba / den)