Pag - Novalja - Soukromé apartmány Novalja ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Soukromé apartmány jsou rozmístěny po letovisku Novalja na ostrově Pag. Od moře jsou vzdáleny různě, zpravidla to bývá cca 300 m - nejbližší apartmány se nacházejí 50 m, nejvzdálenější okolo 900 m od moře. Svým příjemným klimatem, bujnou vegetací a čistým mořem si oblast získala oblibu mezi rodinami s dětmi. Letovisko Novalja je velká zemědělská a rybářská obec a přístav ve stejnojmenné zátoce na ostrově Pag. Město nabízí bohaté společenské a sportovní vyžití.

Vzdálenost od moře : od 50 do 900 m od apartmánů.

500

Pláž: Oblázková: ve vzdálenosti od 50 do 900 m od apartmánů. S betonovými plochami na opalování a s pozvolným vstupem do moře.

Vybavení: Standardně vybavené apartmány s příslušenstvím. Součástí každého apartmánu je kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa. U domu je parkovací místo.

Sport a zábava: V nedalekém kempu Straško velký sportovní areál, kde jsou např. hřiště a tenisové kurty. V letovisku nabídka vodních a plážových sportů, půjčovna kol, skútrů a dalších atrakcí, diskotéky, taneční hudba, příjemné večerní procházky a posezení v místních restauracích. Pro děti: hřiště pro plážové sporty, pískoviště, vodní atrakce.

Doporučujeme: Národní park Plitvická jezera: 16 překrásných jezer spojených 92 vodopády. Od r. 1979 je park zapsaný do listiny přírodních památek UNESCO. Park přírody Velebit: pohoří Velebit, z něhož se naskýtají jedinečné výhledy, je pro své mimořádné krásy nazýván „parkem národních parků“. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí, spojený s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Klienti jsou povinni dodržovat ubytovací řád a respektovat pokyny majitele (správce) objektu.
POZNÁMKA: V případě autobusové dopravy jsou klienti zpravidla vyloženi u autobusového nádraží na začátku letoviska Novalja. Partnerská agentura, kde se klienti hlásí k pobytu, se nachází asi 1 km od autobusového nádraží.

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost využití bohaté nabídky místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 2-lůžkový apartmán: 2
3-lůžkový apartmán: 2
4-lůžkový apartmán: 2
5-lůžkový apartmán: 2
6-lůžkový apartmán: 4
8-lůžkový apartmán: 2
Přistýlka: 2
Celkem osob: 70

Soukromé apartmány Novalja nabízejí příjemné ubytování apartmánového stylu. Ubytování je zajištěno ve 2-lůžkových apartmánech typu MONO, 3 a 4-lůžkových apartmánech typu BILO, 5 a 6-lůžkových apartmánech typu TRILO a 8-lůžkových apartmánech typu QUADRI. Bližší popis každého typu apartmánu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, jedna místnost se 2 lůžky, kuch. koutem a jídelnou, soc. zařízení, balkon. NEBO 1 dvolůžkový pokoj, obývací místnost s kuch. koutem, soc. zařízení, balkon nebo terasa.

BILO 3

Obsazenost 3 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s dalším lůžkem, kuch. kout, soc. zařízení, balkon nebo terasa.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, 2 dvoulůžkové pokoje, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa. NEBO 1 dvoulůžkový pokoj, 2 lůžka v obývací místnosti, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa.

TRILO 5

Obsazenost 5 osob, 2 dvoulůžkové pokoje, 1 lůžko v obývací místnosti, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob, 2 dvoulůžkové pokoje, 2 lůžka v obývací místnosti, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa. NEBO 3 dvoulůžkové pokoje, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa.

TRILO 6+1

Obsazenost 7 osob, 2 dvoulůžkové pokoje, 2 lůžka v obývací místnosti, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa. NEBO 3 dvoulůžkové pokoje, kuchyňský kout s jídelnou, soc. zařízení, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.

QUADRI 8

Obsazenost 8 osob, 4 dvoulůžkové pokoje, kuch. kout, soc. zařízení, balkon nebo terasa.