Pag - Apartmány v soukromí no-name ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pag je hlavním městem ostrova. Je vyhlášeno výrobou ovčího sýra a soli. Z přístavu Pag jezdí trajekt do Karlobagu. Najdete zde mnoho středověkých památek, jako např. městské hradby, františkánský klášter, románsko-gotický kostel a městské domy ze 14.-16. století.

Apartmány v soukromí no-name

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY


Domácí - vlastník domu je povinen dodržovat místně schválený domácí řád, upozorňujeme proto klienty na povinnost tento domácí řád dodržovat !!!


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.12.2021 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 30.4.2022 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Apartmány v soukromí no-name

Pag je hlavním městem ostrova. Je vyhlášen výrobou ovčího sýra a soli. Z přístavu Pag jezdí trajekt do Karlobagu. Ve městě najdete mnoho středověkých památek, jako např. městské hradby, františkánský klášter, románsko-gotický kostel a městské domy ze 14.-16. století, ale i obchůdky, restaurace, kavárny. Pláže jsou zde přírodní kamenité, oblázkové i písčité.

Mandre je rychle se rozvíjející turistické místo, přesto zde každý najde svůj kousek pláže. Ty jsou oblázkové, přírodní, místy betonová plata. Zázemí tvoří obchůdky, restaurace, kavárny i možnost zapůjčit si sportovní vybavení, člun, kola.  Na rozdíl například od Novalji je tu pohled na otevřené moře s ostrůvky Škrda a Maun, též na Silbu a Olib. Doporučujeme navštívit například zátoku Šimuni.

Lun, Jakišnica, Potočnica, Dudići a Dražica se nacházejí pod tisíc let starými olivovníky na prodlouženém rameni severozápadní části ostrova. Pokud chcete utéct z davu města a nalézt skutečný klid, tato letoviska jsou ideálním místem a Lun speciálně. Zkuste některé ze specialit místní kuchyně na Pagu, jako jsou sýry, jehněčí a dobré víno z místních vinic v Dudići a Dražica. 

Apartmány pro 2-9 osob jsou umístěny ve starších i novějších vilách, nejvýše do vzdálenosti 500 m od moře. Apartmány mají kompletně vybavený kuchyňský kout, denní místnost, ložnici(e), koupelnu. Většina apartmánů má balkon nebo terasu. Klimatizace je možná za příplatek a platí se na místě. Wi-fi připojení je na vyžádání – převážně zdarma.

Typ 2 - studio se dvěma lůžky v kuchyni, ale může mít i oddělenou ložnici

Typ 3 - apartmán s třílůžkovou ložnicí nebo apartmán s dvoulůžkovou ložnicí a třetím lůžkem v kuchyni

Typ 4 - apartmán se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi nebo s jednou dvoulůžkovou ložnicí a dvěma lůžky v kuchyni

Typ 5 - apartmán s dvoulůžkovou a třílůžkovou ložnicí nebo apartmán se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi a lůžkem v kuchyni

Typ 6 - apartmán se třemi dvoulůžkovými ložnicemi nebo apartmán se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi a dvěma lůžky v kuchyni

Typ 8 - apartmán se čtyřmi dvoulůžkovými ložnicemi nebo apartmán se třemi dvoulůžkovými ložnicemi a dvěma lůžky v kuchyni

Přistýlka - dodatečné lůžko - je na vyžádání, ověříme možnost jejího umístění. 

Toto ubytování doporučujeme pouze na vlastní dopravu.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • vratná kauce 30 EUR/osoba - platí se na místě v agentuře
  • závěrečný úklid - Klient je povinen při odjezdu předat apartmán v řádném stavu - uklizený, v opačném případě mu bude účtován poplatek za úklid ve výši 20-50 Eur (dle velikosti APT)
  • klimatizace: 1/2,1/3,1/4,1/5 APT - 5 EUR/den, 1/6 APT - 6 EUR/den, 1/7 APT - 7 EUR/den, 1/8 APT - 8 EUR/den - platí se na místě v agentuře