Ostrov Krk - Hotel Dražica - Tamaris ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Přímo u moře s úžasnými koupacími moly. Bohatý program pro rodiny s dětmi.

Poloha: klidná. Centrum města Krk s nákupními možnostmi, restauracemi a bary po pobřežní promenádě cca 500 m.

Pláž: u skalnaté pláže s koupacími moly. Lehátka na pláži za poplatek.

Vybavení: rodinný hotel tvořen hlavní budovou Dražica, vedlejší budovou Tamaris a vilou Lovorka. V hlavní budově: 2 výtahy, recepce s trezory k pronajmutí (cca 1 €/den), a-la-carte restaurace, restaurace, bar, kavárna, úschovna kol. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén s tobogánem a barem u bazénu. Slunečníky u bazénu zdarma. Lehátka a osušky za poplatek (lehátko cca 3 €/den). Valomet VIP zóna: lehátka a slunečníky, pohodlné posezení aj. (VIP služby rezervovatelné na recepci).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: volejbal. Denní, večerní a sportovní animační program (červen-září). Za poplatek: 3 tenisové kurty (1 s tvrdým povrchem, 2 antukové, cca 6 €/hod.), stolní tenis, minigolf, biliár, půjčovna jízdních kol (cca 15 €/den). Vodní sporty na pláži přes externí poskytovatele.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: masáže. Kosmetické procedury (manikúra, pedikúra, ošetření obličeje) na vyžádání.

Pro děti : dětský animační program, samostatný dětský bazén, dětské hřiště, miniklub, dětské židličky. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek cca 6 €/den.

Další výhody : při rezervaci polopenze a plné penze v termínech 21.3.-23.6., 17.9.-31.10.: voda, nealko nápoje, pivo, víno k večeři zdarma. Při rezervaci plné penze po celou sezonu 1 nápoj k obědu zdarma. Při pobytu od 7 nocí: 1x večeře v Marina Restaurant (cca 700 m).

parkování: parkoviště cca 3 €/den;
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 1,14 €/den/osoba;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 20.5.-30.6. a 26.8.-22.9. denně/3 noci, 1.7.-25.8. denně/5 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů v hlavní budově Dražica. Při objednání plné penze navíc obědy formou výběru z menu. 2x týdně tematické večery.

Ubytování: hotel ***

pokoje s fénem, telefonem, sat. TV, klimatizací, chladničkou, sprchou, WC. Hlavní budova: dvoulůžkové pokoje (A2C): cca 20 m2, směrem do parku. Dvoulůžkové pokoje (A1D/A2D): cca 20 m2, s vanou nebo sprchou, balkon stranou k moři. Dvoulůžkové pokoje (A1E/A2E): cca 20 m2, s vanou nebo sprchou, balkonem. Vedlejší budovy/resort: jednolůžkové pokoje (A1A): cca 15 m2. Dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 20 m2. Dvoupokojové apartmány (A3F/A4F): cca 46 m2, v hlavní nebo vedlejší budově, obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj. Balkon nebo terasa stranou s výhledem na moře. Bez fénu. Rodinné pokoje (A4G): cca 44 m2, v hlavní nebo vedlejší budově, 2 dvoulůžkové pokoje, 2 přistýlky pro děti do 11 let, s vanou nebo sprchou. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.