Playmobil Fun Park a ZOO Norimberk (ZÁJ)

od 3 300 Kč

  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Za zábavou

Žádné fronty na atrakce, areál je jedno velké hřiště.

Ideální kombinace pro menší děti do 10 let.

PLAYMOBIL FUN PARK
leží u bavorského města Zirndorf a představuje naprosto fantastický a jedinečný svět her, pohybu a příjemných zážitků pro celou rodinu. Právě na tomto místě ožívají oblíbené figurky ze sérií, které jsou v nabídce firmy Playmobil. Nečekají vás zde žádné fronty na atrakce - Playmobil je totiž jedno obrovské dětské hřiště. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších rodinných parků v Německu, kde si děti užijí skvělou zábavu jako např. lezení, balancování, skákání, houpání nebo šplhání. Rytíři zde mají svůj Hrad, princezny Zámek, panenky Viktoriánský dům, Vikingové loď atd. V tomto parku se ponoříte nejen do světa panáčka Playmobil. Najdete zde například velké pirátské jezero s 17 m dlouhou pirátskou lodí, rytířský hrad, westernové městečko s ukrytým zlatem, bagrovací centrum, vodní plochy s lodičkami a mlýnky, lanové věže, skluzavky a mnoho dalšího. Nově byl otevřen dinosauří šplhající park a rytíří atrakce. Čeká na vás velký rytířský hrad v novém vzhledu s lvími rytíři. Byl také otevřen nový areál o dinosaurech. Dinosauři v životní velikosti, každý druh dinosaura, který je znám a šplhací atrakce čekají na objevení a vyzkoušení.

ZOO NORIMBERK
norimberská zoologická zahrada je oblíbeným výletním cílem. Součástí areálu je také místní kryté delfinárium, rozšířené nedávno o opravdu unikátní projekt - delfíní lagunu. Nově vybudované delfinárium Vaše děti zcela určitě uchvátí. Po celkové přestavbě bylo znovu otevřeno na podzim 2011 a stalo se největším delfináriem v Německu a zároveň jediným s venkovním otevřeným bazénem mimo přímořská letoviska. Okolí delfíní laguny bylo navrženo tak, aby co nejvíce imitovalo přírodu a mořské pobřeží, stejně tak jako prostor pod vodou. Byla tak naplněn cíl o co největší přiblížení obřího bazénu mořskému prostředí, ve kterém delfíni normálně žijí. Celkový objem mořské vody v laguně je 5,4 milionu litrů. Hloubka vody je od 0,5 do 7 m. V současné době lagunu obývají čtyři delfíni, kteří se narodili nebo byli odchováni v ZOO v Norimberku. Dvě samice: Moby – věk 50 let, Jenny – 25 let a dva samci: Noah – 19 let a nejmladší Sunny - 13 let, který byl dovezený z delfinária v Soltau. Vedle delfínů zde také žijí tři kapustňáci, přezdívaní mořské krávy a samozřejmě lachtani. Těch zde žije osm. Zvířata můžete sledovat jak skrz hladinu, tak i přes dvě obrovská skla o rozměrech 5,5 x 2,7 m, umístěná v podzemí. Samozřejmě norimberská ZOO nechová pouze delfíny a lachtany. Najdete zde také lední medvědy, lvy s nefalšovaným králem zvířat, tygry, tučňáky, gorily, velbloudy, žirafy a mnoho dalších zvířat.

Doprava: autokarem

Praha (7:00), Beroun, Rokycany, Plzeň (8:10), Rozvadov (Sv. Kateřina)

Program zájezdu

1. den: Odjezd ráno z ČR, přejezd do Německa, dopoledne příjezd k ZOO Norimberk. Zde po zbytek dne volno k návštěvě areálu, který se nachází v příjemném lesoparku. Největším lákadlem je beze sporu úžasná delfíní laguna s představením delfínů a její podzemní svět s obrovskou prosklenou stěnou, za kterou právě delfíni plavou. Po areálu je možné se projet vláčkem a volně přístupná jsou do detailu propracovaná dětská hřiště. V podvečer přejezd na ubytování, nocleh.
2. den: Po snídani odjezd do Playmobil Fun Parku, zde celodenní pobyt. Areál představuje jedno velké hřiště a je motivován oblíbenou stavebnicí. Nechybí ani vodní atrakce, nezapomeňte plavky a věci na převlečení. V červnu 2019 se otevírá zcela nový pirátský svět. V podvečer odjezd zpět, návrat ve večerních hodinách.

Slevy

  • dítě 3-13 let (sleva: -400 Kč)

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava bus/tranzit
  • 1x nocleh se snídaní v hotelu Mercure Nürnberg West 4*
  • vstupné do Playmobilu
  • vstupné do ZOO
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění