Orebić - Villa Jelena ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villa Jelena je situovaná asi 250 m od historického centra letoviska Orebić, v jihozápadní části poloostrova Pelješac. Pouhých asi 60 m od villy se nachází oblázková pláž, lemovaná borovicemi, které zaručují stín před horkým sluncem. Villa Jelena se nachází na klidném místě a je velmi vhodná pro rodiny s dětmi.
Čeká na Vás městečko obklopené stoletými píniemi, palmami a oleandry a výborné podmínky na vodní sporty (např. windsurfing či potápění). Najdete zde různá zákoutí s krásnými oblázkovými plážemi, hlavní městská pláž je písečná. Nad městem se tyčí nejvyšší hora poloostrova – Sv. Ilja, z které je nádherný výhled na dlouhé pobřeží. Za návštěvu stojí i ostrov Korčula, který je snadno dostupný trajektem přímo z Orebiće.

Vzdálenost od moře : asi 60 m od villy.

asi 250

Pláž: Oblázková: ve vzdálenosti asi 60 m od villy. Pozvolný přístup do moře.

Vybavení: Standardně zařízené apartmány, umístěné v přízemí, v 1. a 2. patře, s možností parkování u domu. Klientům je k dispozici venkovní gril. Už po asi 100 m od villy naleznete obchody, po 120 m první restaurace a kavárny.

Sport a zábava: V letovisku jsou k dispozici tenisové kurty, stolní tenis, škola windsurfingu, škola potápění, folklorní představení, dalmatské večery, možnost řady výletů (františkánský klášter, muzea). Diskoklub (hotel Belllevue), taneční terasa, restaurace a konoby.

Doporučujeme: Dubrovnik: jedna z nejvýznamnějších památek v jihovýchodní Evropě. Dubrovník je od roku 1979 zapsán na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Mostar: je město v Bosně a Hercegovině, v kantonu Hercegovina – Neretva v muslimsko-chorvatské části země. Za navštívení stojí Karađozbegova mešita – jedná se o jednu z nejrozsáhlejších staveb svého druhu v zemi. Postavena byla mezi lety 1557 a 1558. Korčula: jedno z nejlépe zachovalých středověkých měst Středomoří a tradiční turistické a kulturní centrum nacházející se na stejnojmenném ostrově. Z Dubrovníka je snadno dostupná trajektem.

Informace : check-in: 15.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost využití bohaté nabídky okolních restaurací.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 4-lůžkový apartmán: 3
Celkem osob: 12

Nabízíme Vám ubytování v 4-lůžkových apartmánech typu BILO a TRILO. Apartmány disponují vybaveným kuchyňským koutem a sociálním zařízením, klimatizací, TV/SAT, Wi-Fi internetem, balkonem nebo terasou. Bližší popis jednotlivých typů apartmánů naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžková ložnice a samostatná jídelní místnost s kuch. koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, jídelní stůl, TV/SAT, klimatizace, Wi-Fi internet, soc. zařízení, balkon (AP v 1. patře) nebo terasa (AP v přízemí).

TRILO 4

Obsazenost 4 osoby, dvě dvoulůžkové ložnice, jídelní kout s rozkládacím gaučem pro jednu osobu, moderní kuchyň s myčkou, jídelní stůl, TV/SAT, klimatizace, Wi-Fi internet, 2 koupelny se sprchou a WC, balkon s výhledem na moře.