Neustift - Penzion Holzknechthof ***


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Pension s překrásným romantickým výhledem na zasněžené pláně. Minivlek u pensionu.

Poloha: SKIAREÁL: skibus odjíždí 200m od pensionu. Schlick 2000 (10 km od hotelu) nebo Štubajský ledovec (15km od hotelu), přímo u pensionu je minivlek, který lze využít i při nepříznivém počasí, kdy jsou lanovky zavřené, má noční osvětlení.

CENÍK SKIPASŮ 2016 / 2017

Vzdálenosti Pension leží v klidné a tiché vesničce Milders, která je součástí oblasti Neustift. 200 m od zastávky skibusu, který Vás doveze na sjezdovky 11erlifte (3km od hotelu), Schlick 2000 (10 km od hotelu) nebo Štubajský ledovec (15km od hotelu).

Vybavení: Pension v klasickém tyrolském rustikálním stylu s rodinným přístupem ke klientům, příjemná tradiční dřevěná hospůdka s kachlovými kamny pro klienty pensionu. Prostorné wellness centrum se saunou, parní komorou, whirlpoolem, dětská herna, prostorné parkoviště. K využití je zázemí v hotelu Holzknecht. Pro zdraví dbalé klienty je zde malé jezírko, solárium, masáže a relaxační koupele za poplatek, možnost pobytu se psem (za příplatek). Wi-Fi připojení možné v hotelu Holzknechthof.

Sport a zábava: Štubajský ledovec je 15 km od penzionu, který je v provozu až do června, vnitřní bazén v Neustiftu 3 km, sáňkařská dráha v Neustiftu (3 km).

Děti : Dětská židlička v jídelně.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze.
Snídaně formou bufetu, večeře 4 chodové menu (výběr ze 2 jídel), salátový bufet.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: pension

Dvoulůžkové pokoje v rustikálním stylu, pohodlné, s koupelnou/WC, vysoušeč vlasů, televize, rádiobudík, balkon.
Maximální obsazenost: 2 dospělí + 2 děti.