Neukirchen - Hotel Unterbrunn ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Útulný hotel s apartmány v blízkosti hory Grossvenediger. Velké množství turistických stezek.

Poloha: hotel, apartmány (cca 100 m od hotelu) a vedlejší budovou (cca 150 m od hotelu) leží přímo v Neukirchenu.

Vybavení: 30 pokojů a 9 apartmánů. V hlavní budově recepce, bary, restaurace, pizzerie, kavárna, místnost na kola a boty, terasa na opalování. V apartmánovém domě a vedlejší budově jsou pouze pokoje, bez výtahu.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: půjčovna kol cca 100 m, tenis cca 200 m a 18 jamkové golfové hřiště cca 30 km. Slevy na aktivní program Wildkogel od května do října (průvodcované túry, rafting, flying fox, canyoning, lezení, aj.

Internet : WiFi ve všech budovách zdarma.

Wellness tip : zdarma: wellness zóna s krytým bazénem, saunou, parní lázní, aromatickou jeskyní, odpočívárnou, loukou s lehátky. Za poplatek: solárium, masáže.

Pro děti : dětské hřiště cca 150 m, dětská herna. Vybavení pro nejmenší: dětská postýlka, dětská židlička.

Další výhody : vstup do jezera Neukirchen a karta výhod Nationalpark Card zdarma (20.5.-15.10.) s řadou výhod a slev u smluvních partnerů.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: pouze v hlavní budově, cca 12 €/den;
lázeňská taxa: cca 4,50 € den/osoba od 6 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: snídaně

snídaně nebo lehké all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci all inclusive navíc polední svačina, k večeři výběr z menu o 3 chodech nebo tematické bufetové stoly. Nápoje v době hlavních chodů (12.00-13.00 h. a 18.00-20.00 h.): pivo , víno, různé nealkoholické a alkoholické nápoje (cola, fanta, sprite, džus, káva, čaj, soda, vodka, gin, pálenky, aj.).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 20 m2, ve vedlejší budově. Studio (A2I): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, cca 30 m2, hlavní budova NNNN. Studio je vybaveno sprchou nebo vanou, WC, fénem, kab. TV (hlavní a apart. budova), telefonem, trezorem (pouze hlavní budova), posezením, některé pokoje s balkonem. Junior suite (A2J): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, cca 35 m2, hlavní budova NNNN, dvoulůžková postel a pohovka na spaní, vybavení jako A2I. Jednopokojové apartmány (B2D): pro 2-3 osoby, cca 35 m2, vedlejší apart. budova Unterbrunn NNN, vybavení jako A2I. Třípokojové apartmány (B4A): pro 4-6 osob, cca 70 m2, vedlejší apart. budova Unterbrunn NNN, vybavení jako A2I, obývací pokoj s kuchyňskou linkou a rozkládací pohovkou, 2 ložnice.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.