Nesebr - Hotel MPM ARSENA**** (odlet z Brna - 8 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nově zrenovovaný čtyřhvězdičkový hotel Arsena se nachází na jižní pláži letoviska Nesebr, v těsné blízkosti Starého města. Svým klientům nabízí špičkové služby a mimo jiné i díky své poloze přímo u pláže vše potřebné pro strávení kvalitní příjemné dovolené. Vzdálenost od letiště v Burgasu je přibližně 35 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, bazénový bar, lobby bar, vnitřní bazén, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu a na terase zdarma. V rámci ultra all inclusive je k dispozici dětské hřiště, televizní koutek, fitness centrum, sauna, parní lázně, animační programy pro děti a dospělé, dětský klub pro děti ve věku 4-12 let, mini disco, šipky, stolní tenis. Za poplatek: masáže, zkrášlovací procedury a další služby wellness centra, parkovací místo, bezpečnostní schránky. WiFi ve veřejných prostorách zdarma.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, satelitní TV, minibarem, balkonem, koupelnou se sprchou a WC, fénem a balkonem. Trezor a WiFi připojení k internetu za poplatek.

Strava: Program ultra all inclusive zahrnuje snídaně (7.30-10.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu celého dne (10.00-23.00) - pizza, sendviče, polévky, zmrzlina, zákusky, sušenky, káva čaj, neomezenou kozumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v bazénovém baru a lobby baru.

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou vodních sportů se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.