Zámek Neuschwanstein a wellness


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Vítejte ve světě, kde se skutečnost prolíná s pohádkou a historie ožívá před očima. Víte, co mají společného zámky Neuschwanstein a Hohenschwangau, jezero Alpsee a termální lázně Kristal Therme? Jeden den strávený s Vega Tour. Proto pojeďte s námi na zájezd, který vám umožní stát se pánem svého času a prožít jeden den plný dobrodružství. Okolí zámku Neuschwanstein vám nabízí nespočet atraktivit. Kde jinde byste hledali místo, kde jsou dva úchvatné zámky, romantické jezero Alpsee a termální lázně Kristal Therme. Celý den můžete strávit dle svých časových představ a nikdo vás nebude omezovat, že už se jde jinam.

Program: Odjezd chvíli po půlnoci z Prahy. V ranních hodinách je plánovaný příjezd (dle dopravní situace) do malebného prostředí Bavorských Alp, kde se nachází zámky Neuschwanstein i Hohenschwangau. V této lokalitě strávíte celý den. Můžete zde obdivovat překrásný panoramatický zámek Neuschwanstein, který se stal předlohou ikonickému zámku od Walt Disneyho. Počítejte s procházkou od parkoviště na nádvoří zámku – cca 2 km, případně můžete použít zdejší speciální autobusovou linku (jízdné do cca 5 €). Poblíž jezera Alpsee se nachází druhý zámek Hohenschwangau, který vás také zajisté okouzlí. Pokud byste si chtěli rozšířit znalosti z historie, navštivte Muzeum bavorských králů, které se nachází u samotného břehu jezera. V případě, že patříte mezi milovníky přírody a máte rádi procházky, můžete se projít podél jezera a nechat se unášet krásami okolí. Naopak pokud vás zláká relaxace a budete se chtít rozmazlovat, můžete příjemnou procházkou dojít do nedalekých termálních lázní Kristal Therme. Lázně nabízí vstup na 2, 4 anebo více hodin. Záležet bude jen na vašem výběru, kolik času zde budete chtít strávit. Výhodou tohoto zájezdu je, že si můžete sami naplánovat, co je pro vás prioritou a nebudete limitováni časem na konkrétní památku. Jediné, co vás bude časově omezovat je odjezd autobusem, který je plánovaný na pozdní odpoledne/podvečer (dle povinné pauzy řidičů; o čase vás bude informovat technický průvodce v autobusu). Ale jak a kde strávíte den, už bude záležet jen a jen na vás a budete pánem svého času. Návrat zpět do ČR je plánovaný s příjezdem do Prahy kolem půlnoci na Hlavní nádraží.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 00:00 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BEROUN – 01:00 ČERPACÍ STANICE ÖMV (U KAUFLANDU)
PLZEŇ – 01:45 ZASTÁVKA MHD NC ČERNICE
ROZVADOV – 03:00 SVATÁ KATEŘINA, ČERPACÍ STANICE MOL


ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


květen 2024

18.05.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 590 Kč
cena za 1 den

červen 2024

08.06.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 590 Kč
cena za 1 den

červenec 2024

20.07.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 590 Kč
cena za 1 den

Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Průvodce znalého destinace (s plným výkladem v autobuse, omezeným po městě)

Cena nezahrnuje

  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu s pojištěním storna a COVID 19–49 Kč / den
  • Vstupné do wellness centra Kristal Therme 34,5 € / 4 hodiny
  • Speciální autobusová linka od parkoviště k zámku Neuschwanstein - jízdné cca 5 €
  • Doporučujeme všem zájemcům objednat si vstupenky dopředu