ZOO a delfinárium Norimberk


  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Ostatní

Norimberská ZOO je zahrada s celoročním provozem, situovaná na okraji Norimberka, v rozlehlém lesoparku.

Delfinárium je součástí této překrásné zoologické zahrady, ve které naleznete klid a pohodu. Představení cvičených lachtanů a delfínů se konají několikrát denně. Kromě této atrakce můžete samozřejmě shlédnout akvárium, mnoho pavilónů se zajímavými zvířaty, děti si mohou zadovádět na vybavených hřištích......

Otevírací doba v ZOO:

duben - říjen (letní sezóna)
08:00 - 19:30 hod
listopad - březen (zimní sezóna)
09:00 - 17:00 hod

Doprava: autokarem

Odjezdová místa: Praha Smíchov - od vlakového nádraží - parkoviště TAXI vlevo před hlavním vchodem (stojíte čelem ke vchodu) do budovy nádraží v 06:30 hod., Plzeň - čerpací stanice SHELL u autobusového nádraží v 07:30 hod. Předpokládaný příjezd do ZOO v 10:30 hod., odjezd v 17:00 hod., příjezd do Plzně cca v 19:00 hod., ve 21:00 hod. do Prahy. Menší skupiny budou přepraveny minibusem, nebo mikrobusem.

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách (06:30 hod.) z Prahy, dál z Berouna, Rokycan a Plzně, příjezd do Norimberka kolem 10:30 hod. Volno k návštěvě ZOO do 17:00 hod. Odjezd do ČR, návrat do Prahy kolem 21:00 hod. Cestovní kancelář zajišťuje pouze dopravu klientů a tudíž neodpovídá za krátkodobé uzavření jednotlivých pavilonů, které může vzniknout z provozních důvodů !!!

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.