Moravske Toplice - Apartmány Apartmány Prekmurska Vas ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Apartmány se nachází v lázeňské oblasti Moravske Toplice a od termálních lázní Terme 3000 s vodní plochou o rozloze 5000m 2 jsou vzdáleny cca 200 m. Terme 3000 jsou známé především díky černé termální vodě, jejíž unikátností je teplota 72°C, která pomáhá při léčbě dechových a kožních onemocnění, revmatismu a také při rehabilitacích po zranění a operacích pohybového aparátu. Jejich umístění je vhodné k pořádání výletů a také k relaxaci v lázních.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí hotelu Termal, restaurace.
Zdarma: Wi-Fi v celém hotelu, v apartmánech i bungalovech, plavecké bazény a Svět saun v hotelu Termal, finská sauna, vstup areálu plaveckých bazénů a na tobogán v Terme 3000, vstup do hotelových plaveckých bazénů v den příjezdu před ubytováním a v den odjezdu po celý den, parkoviště.
Za poplatek: sauny, župan k bazénu, 18ti jamkové golfové hřiště v blízkosti hotelu, tenisové a badmintonové kurty, půjčovna jízdních kol.

Doporučujeme: Ojedinělý a výjimečný apartmánový komplex, který si dodnes zachoval typické architektonické prvky regionu Prekmurje, je tou správnou volbou ke strávení odpočinkové dovolené ve výjimečném prostředí. Apartmány jsou vhodné ke strávení dovolené s přáteli nebo s rodinou. Svým umístěním jsou vhodné k pořádání pěších či cyklovýletů a také k relaxaci v termálních lázních.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
• ranní cvičení a vodní aerobik dvakrát denně


V ceně zájezdu není zahrnuto:
• pobytová taxa 2 EUR/osoba/noc
• registrační poplatek 1 EUR/osoba/pobyt
K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
•• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 490 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 740 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v restauraci hotelu Termal.

Ubytování: apartmán

Prostorné apartmány se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) se skládají z ložnice, obývacího pokoje s vybaveným kuchyňským koutem, jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny chladničkou, TV/SAT, telefonem, rádiem terasou. Trezor na recepci hotelu Termal (zdarma). Apartmány jsou vhodné pro dvě až pět osob.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.