Martinsicuro - Rezidence Le Dune ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Tato moderní a nově vybudovaná rezidence leží na klidném místě mezi středisky Martinsicuro a Villa Rosa. Rezidence disponuje výtahem a bezbariérovým přístupem, a proto je vhodnou volbou pro rodiny s malými dětmi a seniory. Parkování je přímo u objektu. V blízkosti jsou restaurace, obchody, pizzerie, bary, diskotéky a cukrárny. Krásné jsou odpolední a večerní procházky po pobřeží, sledování západu slunce. Oblast je vyhledávána turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře : asi 150 m od rezidence.

asi 2 400

Pláž: Písečná: s pozvolným vstupem do moře. Soukromé i volně přístupné pláže.

Vybavení: Rezidence s výtahem a bezbariérovým přístupem, k dispozici je parkování (za poplatek - v garáži nebo na oploceném prostoru u domu) a Wi-Fi (za poplatek).

Sport a zábava: Palmová promenáda podél pláže je vhodná pro jízdu na kole či na kolečkových bruslích, beach volejbal, windsurfing, půjčovny šlapadel a vodních skútrů. Společenské vyžití – večery je možné strávit v místních kavárnách, barech, restauracích, pizzeriích a diskotékách. Pro děti: dětská hřiště a skákadla.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu! Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží). Programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje. Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa). Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční. Aquapark Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkamui, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky (otevřeno červenec a srpen).

Informace : check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Nutno vzít si vlastní povlečení a ručníky.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou jídel.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 4-lůžkový apartmán: 2
6-lůžkový apartmán: 6
Celkem osob: 44

Prostorné a moderní apartmány s balkonem, některé s bočním výhledem na moře. U typologie BILO možnost klimatizace (za poplatek), bližší informace naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

BILO 4+1

obsazenost 2 až 5 osob, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení a balkon. Možnost 5. lůžka (za poplatek) a klimatizace (za poplatek).

TRILO 6+1

obsazenost 4 až 7 osob, ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 lůžky, obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení a balkon. Možnost 7. lůžka (za poplatek).