Marsa Alam - Hotel THREE CORNERS PENSEE BEACH RESORT**** (odlet z Prahy - 11 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Příjemný hotelový komplex je ideální pro rodiny s dětmi, pro milovníky potápění i pro klienty, kteří touží po klidné dovolené v hezkém prostředí. Korálové útesy v blízkosti zaručují ideální podmínky pro šnorchlování i potápění. Vzdálenost 40 km od letiště, od městečka El Quiser 22 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, internetová kavárna (za poplatek), hlavní restaurace, několik barů, orientální kavárna (za poplatek), bazén (v zimě vyhřívaný), lehátka a slunečníky zdarma, dětský bazén, miniklub, dětské hřiště, konferenční místnost, obchodní arkáda, animační a večerní programy, kulečník, tenisový kurt, stolní tenis, plážový volejbal, fitness. Za poplatek: potápěčské centrum, sauna, masáže, pára, vířivka, vodní sporty na pláži.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, telefonem (pouze v hlavní budově), trezorem (na recepci), koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, fénem, minibarem, balkonem nebo terasou.

Strava: Strava formou all inclusive (10.00-24.00) zahrnuje snídani (7.00-10.00), oběd (12.30-15.00) a večeři (19.00-22.00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne, dopolední snack (10.00-13.00), odpolední teplý snack (15.00-18.00), půlnoční snack (23.00-1.00), neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů, místních alkoholických nápojů. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Pláž: Hotel leží přímo u pláže s korálovým podložím. Doporučujeme obuv do vody. Slunečníky a lehátka na pláži zdarma. Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poloha hotelu na mapě:



Zobrazit místo Egypt - Marsa Alam na větší mapě