Marsa Alam - HILTON NUBIAN RESORT *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží u pláže Abu Dabbab, 28 km od centra Port Ghalib s restauracemi, kavárnami a obchody a 30 km od letiště v Marsa Alam.

Pláž: Dlouhá písečná pláž (část s korálem a část s písečným dnem) leží přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici bez poplatku.

Vybavení: Rozlehlý hotel postavený v nubijském stylu, který je vhodný i pro náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, dvě restaurace á la carte s orientální kuchyní, kavárna, bar na pláži, bary u bazénu, internetové připojení (WiFi zdarma), konferenční sál, obchody, čistírna, kadeřnictví.

Sport a zábava: Čtyři venkovní bazény (dva v zimním období vyhřívané), fitness centrum, aerobic, stolní tenis, šipky, animační programy, plážový volejbal, vodní pólo, sauna, masáže, pára.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas. U cest o Egypta je nutné mít platný cestovní pas ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-lehké občerstvení během dne v baru u bazénu a na pláži-odpolední káva, čaj, zákusky a zmrzlina-11:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu-stolní tenis, šipky, aerobic, plážový volejbal, animační programy, zábavní večery-lehátka a slunečníky na pláži a u bazénu

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, fénem, minibarem za poplatek, rychlovarnou konvicí, sejfem, balkónem nebo terasou. Ve standardním pokoji možnost jedné přistýlky. Rodinné pokoje a pokoje typu deluxe nebo suite jsou za příplatek. WiFi ve všech pokojích zdarma.