Mariánské lázně - Cristal Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Objekt má 86 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, kavárna, bar a pokojová služba. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti.

Vybavení: Objekt má 86 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, kavárna, bar a pokojová služba. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti.

Sport a zábava: Objekt má krytý bazén. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (zdarma). Z volnočasových aktivit nabízí objekt vedle jízdy na kole/horském kole, golfu, spa a sauny za poplatek také kosmetický salon a masáže. K zábavním zařízením patří i kasino.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: plná penze

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Objekt nabízí nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení všech pokojů patří sejf, minibar a pracovní stůl. Ve vybavení je standardně i žehlič kalhot. O pohodlí hostů se postará telefon, televize, rádio, stereo aparatura a budík. V koupelnách je vysoušeč vlasů a župan.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.