Malcesine - Hotel Excelsior Bay ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hosté budou uvítáni na recepci. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Objekt má k dispozici připojení k internetu, WiFi, restauraci a bar. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Vybavení: Hosté budou uvítáni na recepci. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Objekt má k dispozici připojení k internetu, WiFi, restauraci a bar. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Sport a zábava: Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. Pestrý program zajišťuje velká nabídka volnočasových aktivit, do níž patří například nordic walking, windsurfing, plachtění, fitness studio, spa, sauna a masáže. Hosté si mohou v příjemné atmosféře vychutnávat živou hudbu.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: snídaně

V objektu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. K vysokému komfortu patří u většiny pokojů i balkón nebo terasa. V pokojích se nachází dvoulůžková postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Lednička patří také ke standardnímu vybavení. Telefon, televize a rádio se postarají o příjemný pobyt. V koupelně je sprchový kout a vysoušeč vlasů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.