Makadi Bay - Harmony Makadi Bay ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Harmony Makadi Bay Hotel & Resort se nachází na ploše cca 400.000 m², přibližně 25 km jižně od velmi oblíbené prázdninové destinace "Hurghada" v prominentní oblasti Makadi Bay. Díky exkluzivní pláži a více než 600 metrů soukromé pláže s bílým pískem, nabízí nádherný výhled na Rudé moře. Nechte svou mysl odpočinout v zelených zahradách a přijeďte si užít egyptskou tradiční pohostinnost. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary cca 100 m od hotelu. Do centra Hurghady je to cca 35 km a na letiště cca 25 km.

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem. Lehátka, osušky, slunečníky na pláži zdarma.

Sport a zábava: Sportovní aktivity jsou celý den u bazénu a na pláži.
Posilovna (zdarma), jacuzzi , denní aerobní gymnastika, vodní gymnastika a taneční lekce. Volné využití venkovní jacuzzi (pouze od 18 let)
Tenisový kurt zdarma .

Pro děti: Dětský koutek, dětské hřiště ,dětský klub pro děti od 4-12 let., dětský bazén se skluzavkami a atrakcemi, hlídání dětí je k dispozici (za poplatek, na vyžádání), dětské jídelní sedačky a postýlky (zdarma, na vyžádání)

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg na osobu a příruční zavazadlo 7 kg na os.

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Snídaně jsou od 7:00 – 10:00 hod,
Obědy od 13:00 – 15:00 hod
Večeře od 19:00 – 22:00 hod
Odpolední snack 15:30 – 17:00 hod.
Odpolední káva a čaj 17:00 – 18:00 hod.

Bar u bazénu od 10:00 - 17:00 hod.
Bar na pláži od 10:00 - 17:00 hod.


A la carte restaurace:
Marco Polo - italská
Layalina - orientální

Restaurace A la carte je možno využít za poplatek, nutná předchozí rezervace dva dny před návštěvou , všechny restaurace jsou otevřeny od 19:00 do 22:00)

Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Komplex se skládá z hlavní budovy a několika dvoupatrových vilek v zahradě. Vstupní hala, recepce, směnárna, několik barů, hlavní restaurace s terasou, a la carte restaurace, několik obchůdků, konferenční centrum, wellnes centrum (za poplatek), čistírna, lékař, 3 propojené bazény, dětský bazén, internetový koutek, Wi-Fi připojení, úschovna zavazadel.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, trezorem, minibarem ( doplňovaný vodou ) , balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady nebo na moře.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.