Luhačovice/Pozlovice - Wellness Hotel Pohoda, Levandulový Minirelax, 4 noci, 4 procedury


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Moderní Relaxační centrum.
Bazény + Sauny + Fitness = v ceně všech pobytů. NEMO tour TIP.
Pohodová dovolená v prostředí 4* hotelu.

Levandulový Minirelax libovolný nástup (v ceníkové tabulce uvedené pobyty ST-NE, ČT-PO, PÁ-ÚT, NE-ČT a PO-PÁ).
Levandulový Minirelax je pobyt vždy na 5 dní/4 noci, s polopenzí, 4 procedurami a také konzultací s lékařem. U pobytů s nástupem v NEDĚLI nebo PONDĚLÍ 2x zvýhodnění v den odjezdu: 1) vstup do wellness do 16.00 a 2) 20% SLEVA na konzumaci v den odjezdu.

POHODA bonusy 2020 - platí pro minimálně týdenní lázeňské pobyty s polopenzí příp.plnou penzí a lázeňským balíčkem procedur a také pro týdenní rekreační pobyty s polopenzí příp.plnou penzí:
- welcome drink - originální vitamínový přípitek na uvítanou pro každého účastníka pobytu
- lázeňské oplatky s tradiční oříškovou příchutí pro každého účastníka pobytu
- pravidelná dopolední a odpolední doprava mikrobusem do městského centra a zpět
- pro oslavence = dárek pro každého účastníka pobytu, který oslaví v průběhu pobytu své narozeniny
- žádný doplatek za lázeňský poplatek v období 19.01.- 22.03. a 15.11.- 13.12.2020

Zcela zrekonstruovaný hotel Pohoda**** se nachází v klidném prostředí nad luhačovickou přehradou, v části Pozlovice, cca 25 minut pěší chůze od lázeňské kolonády a centra Luhačovic, kam je také zajištěna pravidelná dopolední a odpolední doprava (ZDARMA, i zpět).
K dispozici: výtah, restaurace s letní terasou, kavárna, denní bar, dětský koutek, půjčovna kol a úschovna vlastních kol (zdarma, pod uzavřením). Parkování venkovní (pod kamerami) nebo v garážích (za poplatek). Moderní Wellness Centrum: vnitřní bazén s masážními chrliči (15 m dlouhý, plavecký), relaxační vířivý bazén pro 12 osob, whirpool pro 4 osoby, relaxační prostor s anatomicky tvarovanými lehátky a výhledem do zeleně. Součástí wellness centra je Saunový svět: finská sauna, parní solná sauna, parní bylinková sauna, tepidárium.
Relaxační Centrum: různé koupele, masáže, zábaly, inhalace - např. hydromasáže, perličkové, antirevmatické a přísadové koupele, suché uhličité koupele, slatinné obklady, lymfodrenáže, kyslíková terapie, inhalace minerální vody Vincentka, slatinné obklady, masáže klasické, čokoládové, aromaterapeutické, bambuckým máslem, dále masáže bodové, uvolňující krční páteře, reflexní masáže plosky nohy, různé druhy zábalů (bahenní, parafínové aj.). Taneční večer s živou hudbou v salonku restaurace. V rámci pobytu je také zdarma zajištěna pravidelná doprava do centra lázní a zpět.
Kdo dává přednost aktivnímu odpočinku, může si udělat procházku do okolí nebo se vydat na výlet na kole - značené trasy pro pěší turisty i cykloturisty, které vedou k malebným oblastem i historickým zajímavostem Luhačovicka. Rozmanitost zdejší krajiny si užijí rekreační turisté i milovníci náročnějších terénů. Na kole např. doporučujeme tzv. Malý lázeňský okruh a Kolem přehrady v Pozlovicích nebo Velký lázeňský okruh.
Koupání: vnitřní bazén v hotelovém wellness centru. Dále letní venkovní koupaliště Duha (cca 1 km) na břehu luhačovické přehrady s plaveckým bazénem, skluzavkou, tobogánem, bazénem s vodními atrakcemi. Plovárna v centru Luhačovic - plavecký i zážitkový bazén, dětský bazén, divoká řeka, whirpool... s celoročním provozem.

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D. Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína. podrobněji v popisu destinace

Stravování: polopenze

snídaně i večeře formou bufetového stolu. Obědy v případě plné penze jsou výběrem z menu.

Ubytování: hotel ****

Samotná poloha hotelu v klidné části Luhačovic je elegantní motivací pro strávení atraktivní odpočinkové nebo zdravě aktivní wellness dovolené. Okolí Luhačovic je ideální pro pěší i cykloturistiku.
Moderně a komfortně vybavené 2- lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, TV+SAT, trezorem, WiFi a pevným připojením k internetu, klimatizací, minibarem a telefonem. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Pokoje s balkonem nebo francouzským oknem.
Ubytování v den nástupu od 14.00 hod (pobyt začínající večeří) nebo od 12.00 hod (pobyt začínající obědem). Uvolnění pokojů v den odjezdu do 10.00 hod (pobyt končící snídaní) nebo do 12.00 hod (pobyt končící obědem).