Livigno - Apartmány Livigno - FREE SKI ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Apartmány Livigno jsou rozmístěné v různých rezidencích nedaleko centra Livigna. Apartmány jsou vzdálené pouze asi 50-250 m od skiareálu Livigno, možnost lyžování také v ostatních střediscích v oblasti Alta Valtellina (Bormio, S. Caterina Valfurva, Oga-San Colombano). Zastávka skibusu ZDARMA je asi 50-150 m od apartmánů.

Vybavení: Standardně zařízené apartmány, venkovní parkování (1 parkovací místo/apartmán).

Sport a zábava: Vlek: asi 50-250 m

Nástup: check-in: 16:00-18:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Další informace: FREE SKI - v ceně pobytu 6ti denní skipas Livigno (25.11.-23.12.2017 a 7.4.-28.4.2018).

V_text: Asi 50-250 m od apartmánů je lyžařské středisko Livigno. Zastávka skibusu ZDARMA asi 50-150 m od apartmánů.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

Apartmány Livigno nabízí příjemné ubytování v 2 až 6-lůžkových apartmánech typu MONO, BILO a TRILO, s vybaveným kuch. koutem a soc. zařízením. Bližší popis jednotlivých typů apartmánů naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, typ studio, jedna místnost s rozkládacím lůžkem pro 2 osoby a s kuchyňským koutem, sociální zařízení. Rozmístění lůžek v apartmánech se může mírně lišit.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžková ložnice, obývací místnost s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení. Rozmístění lůžek v apartmánech se může mírně lišit.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob, dvoulůžková ložnice, ložnice s palandou nebo 2 samostatnými lůžky, obývací místnost s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení. Rozmístění lůžek v apartmánech se může mírně lišit.