Limassol - GrandResort ***** Hotel


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Zrenovovaný hotelový areál (dřívější označení Hawaii Grand Hotel & Resort) patří mezi nejvyhledávanější hotely této kategorie na ostrově. Nachází se v klidném relaxačním prostředí na okraji letoviska Limassol, v oblasti zvané Amathus. V okolí hotelu se nachází několik restaurací, pár obchodů, bankomat, lékárna je cca 2 km. Hotel je situován v nádherné tropické zahradě, kde jsou různé stromy, palmy, keře a květiny. Stará část města Limassol je vzdálena cca 40 minut jízdy autobusem (cca 15 km). Nedaleko hotelu je zastávka městské dopravy. Více informací o místním autobusovém spojení naleznete na www.limassolbuses.com. V sezóně 2013 stála jízdenka cca 1,50€/jedna cesta, cca 5€/celý den, cca 15€/týden, cca 2,50€/noční jízda (od 23:00), děti do 6 let neplatily a od 6 let bylo jízdné jako u dospělých osob. Info k meziměstským autobusům lze dohledat na www.intercity-buses.com. Doporučujeme navštívit starou část města, kde se dokončuje přestavba starého přístavu a pobřežní promenády.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, salónek, 3 výtahy, obchod se suvenýry, klenotnictví, konferenční sály, vnitřní a venkovní restaurace (Anthea, Salamina, Kohili, Kyoshi Teppan Yaki, Kyma), terasa, vnitřní a venkovní bary (Kyoshi Sushi, Ethic, Tycoons, Aloha Leisure), snackbary a kavárny, prádelna a čistírna (za poplatek), pokojová služba (24 hodin, za poplatek). Rozlehlá zahrada, parkoviště. Osušky na pláž zdarma. Wifi po celém areálu hotelu zdarma.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma, vnitřní bazén (v zimním období vyhřívaný). Tenis (zdarma, poplatek za večerní osvětlení cca 0,50€/20 minut), kulečník (za poplatek cca 10€), herna, šipky, stolní tenis (zdarma). Spa centrum Musses (moderně vybavené fitcentrum, sauna, pára, jacuzzi - zdarma pro hotelové hosty. Terapie, procedury, masáže, manikúra, pedikúra, speciální balíčky i na více dnů - za poplatky). Dětský koutek, dětský klub Nino Nina pro děti od 3 do 12 let, venkovní kino (promítání obvykle 2x týdně s popcornem). Na pláži možnosti vodních sportů za poplatek (vodní lyže, windsurfing, kánoe, šlapadla, paraskiting, vodní skútr, potápěčské centrum, atd). Hotel pořádá pro své hosty pravidelné společenské akce - živou hudbu, kyperské a mezinárodní večírky, show, atd.

Doporučujeme: kvalitní servis

Stravování: polopenze

Formou polopenze nebo lze přikoupit též plnou penzi (obědy).

Ubytování: hotel *****

V areálu je celkem 255 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky. Prostorné superior rodinné pokoje (až pro 4 osoby) s výhledem na moře, pokoje typu suite (pro 2 osoby) - junior, executive, Rockefeller, Caesar, Grand a Presidential jsou jen na vyžádání - jejich přesný popis a cenu Vám rádi sdělíme). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem (+ některé programy jsou placené) a hudebními kanály, minibarem, rychlovarnou konvicí s každodenním doplňováním porcované kávy, čaje, cukru a mlíčka, kávovarem, trezorem, balkónem s výhledem do vnitrozemí nebo na moře. Výhled na moře za příplatek. Součástí vybavení jsou též župany a trepky. Některé pokoje mohou být propojené (na vyžádání), stejně tak je možné vyžádat pokoje pro nekuřáky a pro handicapované osoby. Jednolůžkové pokoje mají výhled do vnitrozemí a jsou jen na vyžádání. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.