Lignano - Rezidence Olimpo ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V části Lignano Sabbiadoro se nachází rezidence, která se skládá ze tří na sebe navazujících různých čtyřpatrových budov. Příjemnou procházkou po promenádě se dostanete na pláž vzdálenou 400 m centrum letoviska je vzdáleno 300 m.

V ceně pobytu je plážový servis (1 slunečník a 2 lehátna/apartmán) od 4. řady dále.

odjezd vždy o den dříve než začíná pobyt.

Stravování: vlastní

vlastní.

Ubytování: hotel ***

V rezidenci je výtah, apartmány jsou standardně zařízeny mají SAT/TV, krytý balkon a klimatizací (u některých za poplatek), parkovací stání.

Studia pro 3 osoby (ST3) - jedna místnost se třemi lůžky (mohou být i rozkládací, vysouvací nebo vyklápěcí), kuchyňský kout, příslušenství, balkon a klimatizace.

Studia pro 4 osoby (ST4) - jedna místnost se čtyřmi lůžky (mohou být i rozkládací, vysouvací nebo vyklápěcí), kuchyňský kout, příslušenství, balkon.

Apartmány pro 4 osoby (AP1/4) - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, příslušenství, balkon a klimatizace.

Apartmány pro 5 osob (AP1/5) - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, 1 rozkládací lůžko v ložnici nebo kuchyni, příslušenství, balkon.

Apartmán pro 7 osob (AP2/7) - dvoupodlažní apartmán nižší patro - ložnice s manželským lůžkem, ložnice se třemi lůžky, příslušenství, terasa. Vyšší patro - obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, menší odkládací místnost, velká solární terasa.

Kotviště v „Marina Punta Faro“ na vyžádání (10x3,5 m).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.