Lignano - Residence Bianco Nero


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Popis lokality : Bibione leží na pobřeží Jaderského moře mezi Terstem a Benátkami. Pro své stále se zdokonalující služby, polohu a klimatické podmínky patří mezi nejoblíbenější střediska severní Itálie. Je ideálním místem určeným k prožití dovolené nejen pro jednotlivce a rodiny s malými dětmi, ale i pro školní kolektivy a skupinové zájezdy. Bibione zapůsobí na každého svou rozlehlou písečnou pláží. Příjemným doplňkem je kolonáda, která odděluje pláž od centra městečka a poskytuje vhodný prostor pro procházky podél moře.

Pláž: písečná s pozvolným vstupem do moře
- přímo u pláže
- plážový servis - fixní místo na pláži je přiděleno agenturou při příjezdu klienta. Servis je garantován od poloviny května do poloviny září.

Popis kapacity : Trřnáctipatrový apartmánový dům přímo u moře nacházející se v krajní části letoviska Lignano Sabbiadoro. Apartmány různých typologií jsou komfortně zařízené, vetšina apartmánů má výhled na moře. Vzdálený je 600 m od centra.

Některé s klimatizací - vlastní - plně vybavený kuchyňský kout : Typy ubytování

- APARTMÁN MONO pro 3 osoby - obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby (nebo s manželským lůžkem) a s 1 gaučem pro 1 osobu (nebo s vysouvacim lůžkem), kuchyňský kout, koupelna, terasa. Některé s klimatizací - APARTMÁN BILO pro 2-4 osoby - obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby nebo s gaučem pro 1 osobu a s 1 vysouvacím lůžkem nebo se 2 gauči nebo s palandou, 1 ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout, koupelna, terasa. Některé s klimatizací - APARTMÁN BILO pro 3-5 osob - obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby a s 1 lůžkem (nebo s 1 rozkládacim lůžkem), 1 ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout, koupelna, terasa. Některé s klimatizací - APARTMÁN TRILO pro 4-6 osob - obývací pokoj s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 samostatnými lůžky nebo poschodovou postelí, kuchyňský kout, koupelna, balkón, klimatizace. - APARTMÁN QUADRO pro 4-6 osob - obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, 1 ložnice s manželským lůžkem, 2 jednolůžkové ložnice, 1 kompletni koupelna, 1 WC, 2 terasy, klimatizace. : Cena za apartmán zahrnuje

7x ubytování, spotřeba energií, asistenční služba, plážový servis : Cena nezahrnuje

- komplexní pojištění do zahraničí : Cena nezahrnuje

- pobytová taxa 1€ / osoba od 2 let / den - vratná kauce 100 € / apartmán : Fakultativní příplatky

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.