Lido di Jesolo - Residence La Posta s bazénem


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Popis lokality : Velké, rušné, živé středisko vzdálené 21 km severně od Benátek. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do moře, 15 km dlouhá, vhodná především pro rodiny s dětmi. Hlavní třída vede napříč celým letoviskem a nabízí mnoho obchodů, velké nákupní centrum, kavárničky, bary, cukrárny, pizzerie, noční kluby a diskotéky, které pulzují do pozdní noci. Pro malé i velké je tu zábavný aquapark Aqualandia, Zoo... Každý z rodiny si najde své vyžití. Pořádají se zde různé festivaly, sportovní setkání. Ideálním výchozím bodem pro návštěvu Benátek. Nepřeberné množství ubytování od apartmánů až po hotely.

Pláž: písečná s pozvolným vstupem do moře, cca 400m

Popis kapacity : Residence s bazénem umístěná v rušnější části letoviska, cca 400m od pláže.
Každý apartmán má TV a předzahrádku nebo balkon, jednoduše ale účelně zařízené.
Parkování u objektu. V blízkosti obchody, restaurace, pizzerie, bary, cukrárny.

Zábava/kultura/sport : Díky své značné rozloze uspokojí Jesolo bez rozdílu rodiny s dětmi, mladé vyznavače rušné zábavy i hledače poklidnějších zákoutí. Na své si zde jistě přijdou ti, kteří hledají bělostný jemný písek, který přinesla z Dolomit nedaleko ústící řeka Piave, čisté a dobře vybavené pláže, mírný vstup do moře, obchodní centra i diskotéky. Jak malé, tak i větší klienty zvou k rozptýlení vodní park Aqualandia, lunapark Jesolandia a nepřeberná řada sportovních možností. Gurmány nenechá jistě chladnými nepřeberná nabídka restaurací s čerstvými pokrmy z darů moře. Nevyčíslitelně široká škála aktivit jen podtrhuje celkový mimořádně příznivý dojem, jenž si návštěvníci z Lido di Jesolo odvážejí.

Možnost výletů : Nejnavštěvovanější cíle v okolí jsou Venezia (Benátky), Verona, Trieste, Aquilea, Padova, Verona, Palmanova a oblíbená je také projížďka lodí po lagunách.

Stravování: vlastní

vlastní – plně vybavený kuchyňský kout

Ubytování: apartmán

BILO pro 4 osoby: 1x ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím
dvougaučem a kuchyňským koutem, koupelna/wc, předzahrádka. TRILO pro 6 osob: dvoupodlažní
apartmán: 1.patro: obývací pokoj s rozkládacím jednolůžkem a kuchyňským koutem, ložnice
s manželským lůžkem, sociální zařízení. 2.patro: mansarda:1xložncie s manželským lůžkem a jedním
samostatným lůžkem, sociální zařízení