Liberec - Wellness Hotel Babylon ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Zábava pro celou rodinu. Aquapark s populárně-naučnými aktivitami a wellness centrem.

Poloha: historické centrum města Liberec cca 500 m, v blízkosti ZOO, botanická zahrada, in-line stezky a cyklo stezky.

Vybavení: 407 pokojů, lobby bar, několik restaurací, výtahy. V centru Babylon nákupní pasáž: městečko s různými uličkami, kavárna Královská zahrada, samoobslužná restaurace Jizerka, snackbar Mexiko, Staročeská rychta.

Sport a zábava: Sport/aktivity : rozsáhlý volnočasový, převážně zastřešený objekt s lunaparkem ve staročeském stylu se skákacím hradem, trampolínou, houpačkami, 18jamkovým indoor golfem, kolotoči. Za poplatek 4D kino, zrcadlové bludiště, kyberprostor, autodrom, laserová střelnice, rodeo, herna s video simulacemi, stolní fotbálek, biliar, bowling. IQ park: interaktivní zábavní a vzdělávací centrum pro školáky a dospělé. IQ-Landia: interaktivní populárně-naučné centrum pro malé i velké vědce. Za poplatek planetárium. Při rezervaci pokoje typu B zdarma vstup do IQ-Parku, IQ-Landia, lunaparku a indoor golf.

Internet : WiFi v některých částech hotelu zdarma.

Wellness tip : aquapark: 5000 m2 s mnoha bazény (relaxačními, dětskými). Wellness ve stylu antických lázní s oxygentherapií, laconiem (55-65°C), thepidariem (39°C), saunami 80-120°C), ochlazovacím bazénkem, vířivkou, římskou parní lázní, inhalacemi, Kneippovou lázní. Vstup zdarma při rezervaci pokojů typu B, jinak za poplatek. Za poplatek wellness v hotelu (pouze pro dospělé, zdarma při rezervaci pokojů typu C): velká sauna, vířivka, Kneippova koupel, relaxační místnost, sauna bar. Každé pondělí 17-19.00 h. pouze pro dámy. Za poplatek kosmetické studio, masáže, hammam, manikúra, pedikúra, Africana Club.

Pro děti : animační klub pro děti (3-12 let) - bez stravování a hlídání. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : 20% sleva na vstup do aquaparku, IQ-Landie, IQ-Parku, lunaparku, a wellness v hotelu. Při rezervaci pokoje typu B zdarma vstup do aquaparku s laser show, saunovým světem v rámci aquaparku, zdarma vstup do IQ-Parku, IQ-Landia, lunaparku a indoor golfu. Při rezervaci pokojů typu C zdarma vstup do wellness v hotelu. Při příjezdu 2 láhve vody v lednici zdarma. Za poplatek možnost vyžádat další obsah do lednice.

parkování: parkoviště zdarma (omezená kapacita). Kryté parkování cca 5 €/den;
domácí
zvíře: cca 10 €/den (pro hosty nad 50 let zdarma), rezervace v CK;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: snídaně

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Večeře formou bufetových stolů. Červenec/srpen 1 x týdně barbecue večer.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A/B2A/C2A): pokoje jsou vybaveny fénem, trezorem, telefonem, sat. TV, rádiem, klimatizací, sprchou a WC. Třílůžkové pokoje (A3A/B3A): stejné vybavení jako A2A. Jednolůžkové pokoje (A1A/B1A/C1A): stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A4A/B4A): cca 42 m2, 1 dvoulůžkový pokoj a 1 ložnice nebo 2 dvoulůžkové pokoje vedle sebe. Stejné vybavení jako A2A. Čtyřlůžkové pokoje (A4B/B4B): cca 28 m2, 1 dvoulůžková postel a 1 palanda. Joker pokoje (A4S/B4S): výběr pokoje přenecháte hoteliérovi.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.