Lázně Třeboň - Hotel Zlatá Hvězda, Wellness pobyt s konopím, 3 noci, celý rok


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Výhodná poloha 4* hotelu v historickém centru Třeboně.
Vlastní Wellness Centrum.
Skvělá možnost kombinace relaxace s poznáním historických pamětihodností a krás Třeboňska.
Konopná masáž a koupel. NEMO tour TIP.

Wellness pobyt s konopím - polopenze, pobyt 4 dny/3 noci, během víkendu ČTVRTEK - NEDĚLE případně PÁTEK-PONDĚLÍ nebo během týdne za zvýhodněnou cenu - NEDĚLE-STŘEDA, PONDĚLÍ-ČTVRTEK nebo ÚTERÝ-PÁTEK. Už jste někdy ochutnali konopné těstoviny, pečeného kapra s konopným semínkem nebo například zeleninové rizoto s konopnými lístky? Chcete zažít náš jedinečný wellness program konopné uvolnění? Tak neváhejte a rezervujte si pobytový balíček plný léčivého konopí. V rámci polopenze večeře z pokrmů s konopím. Program dále zahrnuje: 1x víno Kerner s přídavkem konopí, 1x konopné uvolnění (konopná koupel, peeling, celotělová masáž konopným olejem).
Konopná koupel – relaxační koupel v extraktu z celých rostlin Cannabis sativa má uklidňující, antibakteriální a protizánětlivé účinky.
Peeling – zbavování pokožky odumřelých buněk a tím se stane prostupnější pro další látky z konopí.
Celotělová masáž konopným olejem má příznivé účinky proti kožním a bolestivým onemocněním.

Hotel Zlatá Hvězda**** se nachází přímo na náměstí v historickém centru města, nedaleko zámku, jen cca 400 m od Bertiných lázní a necelé 2 km od lázní Aurora. K dispozici je elegantní restaurace a letní zahrádka, lobby bar, 2 bowlingové dráhy v hotelovém bowling baru, internet v recepci hotelu.
Vlastní hotelové WELLNESS CENTRUM: whirpool pro 4 osoby, finská sauna, infrasauna, aromaterapeutické perličkové koupele, rašelinové termoobklady a koupele, různé druhy masáží (ruční částečné i celkové), lymfatické masáže, masáže lávovými kameny, konopná masáž s koupelí, celotělový peeling. Procedury zajištěny přímo v hotelovém WELLNESS CENTRU. Možnost zajištění dalších procedur v nedalekém lázeňském komplexu Bertiny lázně nebo lázní Aurora. Doporučujeme prohlídku zámku a pivovaru s ochutnávkou místního kvasnicového piva. Nabízí se skvělá možnost kombinace příjemné relaxace a odpočinku s poznáním historických pamětihodností a přírodních krás CHKO Třeboňsko. Parkování: cca 300 m od hotelu (placené parkoviště, bez záruky cca 150 Kč/noc). Příjezd k hotelu k vyložení zavazadel a ubytování je povolen.
Koupání: Bertiny lázně nebo lázně Aurora s aquaparkem AQUA VIVA (vodní svět, dětské brouzdaliště, plavecký bazén aj.).

Starobylé město Třeboň leží v typické malebné jihočeské krajině. Díky velkému množství vodních zdrojů je často nazýváno „městem rybníků“ a „krajem zrcadel“. Lázeňské kolonády, rozlehlé parky, slavný rybník Svět, renesanční zámek, historické jádro města s hradbami, arkádovitým podloubím a gotickými, renesančními i barokními budovami – to vše dohromady tvoří neopakovatelnou atmosféru. Vyhledávané místo pro cykloturistiku a výlety do okolí (Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou). K lázeňské léčbě je využíván především přírodní léčivý zdroj – slatina, která se používá ve formě koupelí a zábalů. Lázně Aurora je moderní komplex budov v klidném prostředí rozsáhlého lesoparku na břehu rybníka Svět. Součástí komplexu jsou restaurace, bary, obchody, fitness a WELLNESS CENTRUM AQUA VIVA - bazénový komplex včetně plaveckého bazénu se slanou vodou (25 m), dětské brouzdaliště, různé vodní atrakce (whirpooly pro 6 a 12 osob, divoká řeka, hydromasážní lavice, chrliče, vodní hřib), 40 m dlouhý tobogán, solária, sauna, pára, floating, squash, bowling. Vodní svět je propojen s plaveckým bazénem. Centrum AQUA VIVA je přístupné i pro veřejnost.
RELAXAČNÍ CENTRUM s procedurami se nachází přímo v objektu: slatinné koupele a zábaly, různé druhy masáží, elektroterapie i laserová terapie, parafínové zábaly, rehabilitační plavání atd. Bertiny lázně se nacházejí v bezprostřední blízkosti historického centra. Jde o druhý lázeňský komplex v Třeboni, který má komplexní BALNEOCENTRUM s vlastním rehabilitačním bazénem.

Zaměření lázní - Bertiny lázně nebo Aurora:
- bolestivé stavy páteře a kloubů
- degenerativní onemocnění kloubů
- funkční poruchy kloubů a svalů
- stavy po úrazech a operacích pohybových ústrojí

Stravování: polopenze

snídaně formou bufetových stolů a večeře výběrem z pokrmů s konopím.

Ubytování: hotel ****

komfortní 2- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, telefon, WiFi připojení, minibar, trezor a fén. Nekuřácké pokoje. Možnost ubytování v DBL pokojích typu SUITE s možností 2 přistýlek.