LÁZNĚ LUHAČOVICE


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Lázně Luhačovice mají více jak 300letou lázeňskou tradici. Jsou největšími lázněmi na Moravě a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Luhačovickým lázním vtiskl neopakovatelnou tvář slovenský architekt Dušan Jurkovič. Nádhernou ukázku jeho umění představuje dnešní lázeňský hotel Jurkovičův dům. Atmosféru dotvářejí četné hotely a vily různých architektonických stylů, kolonáda a rozlehlý park. Jedinečné přírodní léčivé minerální prameny řadí Luhačovice mezi evropskou špičku v lázeňské léčbě dýchacích cest. Zvolte si pro svůj pobyt akciovou společnost Lázně Luhačovice. Jsme lázeňskou jedničkou v Luhačovicích! Ve své správě máme nejznámější minerální pramen Vincentku a 9 dalších. Luhačovice inspirovaly hudebního skladatele Leoše Janáčka, který zde pravidelně pobýval a tvořil. Naše společnost každoročně pořádá Festival Janáček a Luhačovice, který patří mezi prestižní hudební akce České republiky. Luhačovice jsou pravým místem k celoroční relaxaci a aktivnímu odpočinku. Skýtají mnoho možností kulturního i sportovního vyžití. Nechte se zlákat malebností a pestrostí Luhačovic. Dopřejte si dovolenou plnou zážitků, na kterou nezapomenete.

Luhačovice nabízejí jedinečné bohatství – přírodní léčivé prameny. Luhačovické minerální vody mají vysoký obsah minerálních látek a vynikající proplynění volným oxidem uhličitým. Jejich teplota se pohybuje mezi 10 a 14°C. Jsou považovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě. Pomáhají při lázeňské léčbě dýchacího ústrojí, pohybového ústrojí, trávicího ústrojí, oběhového ústrojí, cukrovky i rekondici po onkologické léčbě. Využívají se k pitné kúře, inhalačním procedurám a k uhličitým koupelím. Ročně se provádí na 80 000 přírodních uhličitých koupelí a bezmála 200 000 inhalací minerální léčivé vody. Nejznámějším luhačovickým léčivým pramenem je Vincentka. Vincentka je základním inhalačním médiem ve většině inhalatorií v České republice. Její účinek přímo z pramene je ovšem nenahraditelný. Dalšími prameny jsou Aloiska, Ottovka, Pramen MUDr. Františka Šťastného, Pramen Nový jubilejní a Nová Janovka a také jsou zde prameny využívané k balneologickým účelům a k těm patří Nová Čítárna, Elektra, Jubilejní a Vladimír.

Stravování: snídaně

-snídaně
-možnost polopenze či plné penze

Ubytování: hotel

Hotely:

V Lázních Luhačovice je hned několik možností ubytování. Vyhovuje-li Vám více hotelové ubytování, určitě si vyberete takové, které Vám svým stylem nejlépe sedne - ať už lidovou secesi slavného slovenského architekta Dušana Jurkoviče či luxusní wellness hotel. V ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu najdete největší a nejmodernější wellness centrum v Luhačovicích. Hotel vznikl spojením tradice a moderní architektury. Původní historická budova po rekonstrukci neztratila nic ze stylu a atmosféry 30. let minulého století. Nová část hotelu reprezentuje současnou generaci nejmodernějších lázní. Hotel Jurkovičův dům**** se nachází na nejhezčím místě v Luhačovicích. Tento unikátní architektonický skvost ve stylu lidové secese je zasazen do malebného parku a leží v centru lázní u lázeňské kolonády. Hotel vám nabídne veškerý komfort i příjemnou relaxaci. Lázeňský hotel Palace**** získal prestižní certifikát EuropespaMed udělovaný Evropskou asociací lázní. Splnil tak náročné podmínky stanovené legislativou a požadavky na kvalitu poskytovaných léčebných služeb. Lázeňský hotel Morava***superior nabízí komfortní ubytování v zrekonstruovaných pokojích. Prostorný hotelový komplex sestává ze čtyř vzájemně propojených budov. Hotel Dům B. Smetany**** je impozantní budova postavená v secesním stylu. Před hotelem se nachází krásná Bruselská fontána. Garni hotel Jestřabí*** je typickou ukázkou architektury D. Jurkoviče. Historický ráz budovy podtrhuje i stylový interiér. A v roce 2018 budete již moci objednávat pobyty v hotelu Riviera***, který nově vznikne rekonstrukcí oblíbeného penzionu.

Vily:

Vila Alpská růže**** je charakteristickou ukázkou architektury tzv. alpského stylu, který určoval podobu luhačovických lázní ve druhé polovině 19. století. Dnes poskytuje luxusní ubytování na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu. Studia a apartmá jsou zařízena replikami dobového nábytku a vybavena malou kuchyňkou. Romantická Chaloupka**** vznikla v roce 1902 přestavbou Kuchyňského domu z roku 1851. Dnešní podoba vily je výsledkem komplexní opravy v letech 1995 – 1997. Exteriér i interiér odpovídá původnímu architektonickému záměru Dušana Jurkoviče. Vila pod lipami stojí přímo v centru lázní, v klidném prostředí uprostřed lázeňského parku. Příznivci tenisu ocení polohu Vily pod lipami vedle antukových tenisových kurtů.

Penziony:

Nachází se zde hned 6 penzionů a sice Vepřek, Póla, Myslivna, Forst, Taťána a Plzeň. Penziony Vepřek a Póla nabízejí pohodlné ubytování v klidné části v blízkosti centra města a do lázeňských zařízení se z nich pohodlně dostanete procházkou lázeňským parkem. Penzion Myslivna disponuje pokoji s výhledem do lázeňského parku, má atraktivní polohu u lázeňské kolonády a do lázeňských zařízení se z něj rovněž dostanete procházkou lázeňským parkem. Penzion Forst stojí v klidné části v centru města, penzion Taťána se nachází na nové pěší zóně a Plzeň stojí v klidné městské části.

V naší CK si můžete objednat jak ubytování tak i různé balíčky jako například léčebné pobyty, relaxační pobyty, wellness pobyty a další.

* V CK si můžete rezervovat libovolný termín. Ceny ubytování (bez nebo s procedurami) v konkrétních ubytovacích zařízeních s požadovanou stravou Vám zašleme po obdržení Vaší poptávky.

* Ceny se odvíjí od termínu, typu ubytovacího zařízení, zvoleného typu stravování a případných procedur.

* Změna služeb a cen je vyhrazena.


Cena zahrnuje

  • ubytování ve zvoleném ubytovacím zařízení
  • stravování (snídaně, polopenze či plná penze)

Cena nezahrnuje

  • lázeňský poplatek
  • procedury