La Manga del Mar Menor - Hotelový komplex Las Gaviotas/Los Delfines ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Dotované zájezdy Mar Menor pro seniory 55+.

Vydejte se poznat španělské "Mrtvé moře" do regionu Murcia , kde leží jedna z největších pobřežních lagun v Evropě - Mar Menor (Malé moře) . Klidná, mělká, teplá (teplota vody je cca o 5 °C vyšší než teplota Středozemního moře) a velmi slaná laguna Mar Menor je od Středozemního moře oddělena pouze úzkým pruhem pevniny, který se nazývá "La Manga".

Na tomto unikátním místě je tedy možné se vykoupat v příjemně teplé vodě a poté si svlažit tělo ve Středozemním moři. Díky mělkosti moře je zde stálá teplota, která umožňuje koupání i v nejchladnějších měsících roku a navíc je toto moře to pravé i pro neplavce, jelikož voda díky slanosti nadnáší.

Spousta cestovatelů se do této oblasti vydává za léčivým bahnem , které je svým složením podobné bahnu Mrtvého moře v Izraeli a které blahodárně působí na tělo a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma, atd.

Klimatické podmínky, slanost moře a léčivé bahno jsou důvodem, proč je tato oblast oblíbenou a vyhledávanou destinací zvláště pro seniory! Pojeďte s námi na nový dotovaný zájezd na Mar Menor v rámci programu Španělsko pro seniory 55+.

Další informace o Murcii a léčivém bahně naleznete na http://www.murciaturistica.es/cz/ a http://www.murcia.cz/

Poloha: Komplex 2 hotelů (Las Gaviotas a Los Delfines) nacházející se přímo v oblasti La Mangy. Vzdálenost hotelů od pláže Mar Menoru a pláže Středozemního moře je 50 - 200 metrů. V okolí komplexu se nachází množství restaurací, barů a autobusová zastávka. Pár zastávek od hotelů se nachází tzv. Jelení ostrov s ložiskem léčivého bahna. Centrum městečka La Manga je vzdáleno pouhý kilometr. V blízkosti se nachází také jedno z nejstarších španělských měst – Cartagena a hlavní město regionu - Murcia. Komplex je díky své poloze ideálním místem k odpočinku, ozdravným pobytům a objevování nevšedních zajímavostí, kterými se tato oblast pyšní! Las Gaviotas 4* se nachází hned vedle Los Delfines 4* a oba hotely patří pod jeden hotelový řetězec Hotelania.

Doba transferu z letiště Murcia do hotelu cca 45 min.

Pláž: Komplex se nachází cca 50 - 100 m od pláže Mar Menor s klidným a pozvolným vstupem do moře a cca 100 - 200 m od dlouhé krásné pláže Středozemního moře s jemným pískem. Plážový servis (slunečníky a plážová křesílka) k zapůjčení u delegátky zdarma (oproti vratné kauci) - pozor - omezené množství!


UPOZORNĚNÍ: Název hotelu, ve kterém budete v rámci komplexu ubytováni, bude upřesněn cca 7 dní před odletem spolu s pokyny na cestu.

NÁŠ TIP: Hotelový komplex na ideálním místě mezi dvěma moři. V pěší vzdálenosti pláž Mar Menor, pláž Středozemního moře, Jelenní ostrov s léčivým bahnem, bary, obchůdky, restaurace, centrum Cabo de Palos s trhy konanými každou neděli.

Akce: Plážový servis (slunečníky a křesílka) k zapůjčení u delegátky ZDARMA
Hotelový komplex prošel v minulých letech kompletní rekonstrukcí.

Stravování: plná penze

Polopenze formou švédských stolů vč. 0,35l vody a 0,2l vína k večeři.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: V obou hotelích se nachází recepce 24h denně, restaurace, bar, venkovní bazén, sluneční terasa, lehátka u bazénu zdarma, wi-fi připojení (za poplatek), konferenční sál, výtah, trezor, úschovna zavazadel. Hotely nenabízejí možnost půjčení ručníků na pláž. Klienti mohou využívat společné prostory, vč. bazénů a sluneční terasy obou hotelů.

Vybavení pokojů: Pokoje s vlastním sociálním zařízením, terasa nebo balkon, vysoušeč vlasů, satelitní TV, minilednička, trezor (za poplatek), klimatizace, telefon.