Kruče - Hotel El Mar Club ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: velmi příjemný rodinný hotel se nachází v malém letovisku Kruče na samotném pobřeží a poskytuje krásný výhled na moře. Hotel je situován v blízkosti známého turistického a historického města Ulcinj (10 km) a rovněž nedaleko krásného města Bar (15 km).

Pláž: betonová pláž je vzdálená 50 m. V okolí se nacházejí další oblázkové pláže, které jsou snadno dostupné pěšky, cca 150 – 400 m.

Vybavení: recepce, restaurace, bar s terasou, venkovní bazén s mořskou vodou, stolní tenis, hřiště na volejbal, nohejbal a posilovna.

Sport a zábava: sportovní a zábavné hry ve venkovním bazénu s mořskou vodou, stolní tenis, volejbal a nohejbal, posilovna.

Náš názor: hotel s příjemnou atmosférou, který nabízí komfortní ubytování a příjemné posezení v hotelové restauraci s výhledem na moře. Možnost podnikání výletů za krásami Černé Hory.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +6 990 Kč/týden, příplatek za pokoj s výhledem na moře + 50 Kč/os./den

Stravování: plná penze

PLNÁ PENZE S NÁPOJI - snídaně a večeře formou švédských stolů, oběd výběrem ze dvou menu. K obědu a večeři jeden alkoholický nápoj (pivo nebo víno), karafa s vodou.

Ubytování: hotel ***

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem, SAT TV, trezor, lednička, WiFi připojení, parkování (zdarma).