Krkonoše - Fit Fun ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: hotel Fit Fun*** se nachází v západní oblasti Krkonoš, v části Harrachov – Rýžoviště, u Ryzího potoka, pod Čertovou horou, přímo u lyžařských sjezdovek a vleků.

Vybavení: Hotelové pokoje se nachází ve dvou křídlech, které jsou spojeny zaskleným průchodem. V hotelu najdete restauraci, lobby bar a bowling bar, stolní tenis, venkovní hřiště pro nohejbal, dvě špičkové dráhy pro bowling, půjčovnu sportovních potřeb, billiardy, šipky, hrací automaty, zimní zahrada s dětským koutkem, ohniště s posezením. V zimě lyžařskou i snowboardovou školu, servis, půjčovnu lyžařských potřeb. Wellness & Balneo provoz: plavecký bazén včetně dětského brouzdaliště (6x 8 m), parní lázeň, finská sauna, whirpool, sluneční louka, masérské studio, fitness.

Upozornění : ZCELA NEKUŘÁCKÝ HOTEL.

Poznámka : Pobyt začíná nástupem od 14.00 do 18.00 hod. a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod. ZCELA NEKUŘÁCKÝ HOTEL.

dalsisluzby : Dětská postýlka 150 Kč/pobyt. K zapůjčení župan za 150 Kč/pobyt a vratná kauce 500 Kč. Informace o přijímání platebních karet ( bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, Maestro,JCB, Amex, Diners Club.

Stravování: polopenze

REKREAČNÍ POBYT Polopenze - snídaně i večeře bufetové stoly. K večeři 0,2 l sody nebo 0,3 l piva/osoba.

Ubytování: hotel ****

a) 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV. b) 2 - lůžkové rodinné pokoje s možností 2 přistýlek, Spr.+WC, SAT/TV Přistýlka je plnohodnotné lůžko. Žádné pokoje nemají balkony.