Krakov - Adventní KRAKOV

od 790 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Prožijte s námi kouzlo Vánoc a poznejte adventní Krakov!

Program: Brzký ranní odjezd z Brna, dopolední příjezd do Krakova. Čeká nás prohlídka historického centra města Krakov, jehož dominantou je královský hrad Wawel. Zde si budete moct prohlédnout okázalé hrobky polských králů (během vánočních svátků vstup zdarma) a také se Vám naskytne krásný výhled na řeku Vislu. Projdeme se kolem jeskyně s pověstným drakem, zahlédnete biskupský palác a zamíříte ke slavné Sukiennici, kde si můžete zakoupit tradiční polské suvenýry. Pravou vánoční atmosféru si vychutnáte na hlavním Krakovském náměstí – Rynek Główny, kde se pořádají jedny z největších a nejstarších adventních trhů. Trhy, které zaručeně poznáte podle vůně jehličí a svařeného vína, Vám nabídnou spoustu ručních výrobků od místních umělců a můžete zde ochutnat tradiční jídla a nápoje. Místní specialitou je pitný med, jehož výroba je podobná jako u vína, nejde tedy o klasickou medovinu. Z tradičních jídel budete moci ochutnat bramborové placky či klobásy. Ve večerních hodinách následuje návrat do ČR.

Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či ternímů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma: Brno 3:30, Vyškov 4:00, Prostějov 4:30, Olomouc 5:00, Nový Jičín 6:00,  Frýdek-Místek 6:25, Český Těšín 7:00


Cena zahrnuje

  • dopravu zahraničním busem (WC, klimatizace, DVD, bar-teplé a studené nápoje za Kč)
  • služby průvodce
  • pojištění CK  ve smyslu zákona 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • Možné příplatky:
  • komplexní cestovní pojištění 30 Kč/osoba