Kemer - Club Phaselis Rose


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Elegantní hotelový komplex leží v krásné zahradě v oblasti Tekirova, přímo na pěkné široké písčito-oblázkové pláži. Centrum Kemeru je vzdáleno cca 15 km, kam se dostanete místní dopravou. Vzdálenost od letiště cca 75 km.
Široká písčito-oblázková pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a´la carte restaurace (jedna návštěva za pobyt zdarma, nutná rezervace), 7 barů, snack bar, patisserie, kavárna, obchodní arkáda, diskotéka, 2 bazény, vnitřní bazén, dětský bazén, spa centrum, menší aqapark, dětské hřiště, miniklub, fitness, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity : Sauna, turecké lázně,spa centrum (masáže za poplatek), fitness, animační programy pro děti i dospělé, večerní programy, taneční vystoupení, šipky, boccia, volejbal, stolní tenis, mini golf, lekce tance, jazykové kurzy, za poplatek bowling, počítačové hry, vodní sporty na pláži.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, během dne bohaté občerstvení, toasty, sendviče, turecké palačinky, zmrzlina, odpolední káva/čaj a zákusky, půlnoční občerstvení, neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby od 10:00 do 24:00 hod, disko bar do 02:00 hod, Rose bar do 04.00hod.

Ubytování: hotel *****

Možnosti ubytování ve standardních pokojích v hlavní budově nebo v deluxe vilkách v zahradě. Oba typy ubytování disponují i rodinnými pokoji. Všechny pokoje jsou vybavené klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, minibarem (denně doplňován), trezorem, wifi (zdarma, možno doplatit si vyšší rychlost), balkonem.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Antalya - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta