Karlova Studánka - Karlova Studánka- Aktivní NORDIC WALKING


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Popis : Lázně Karlova Studánka leží v nadmořské výšce průměrně 800 m. n. m., na východní straně Pradědu (1492 m), nejvyšší hory Moravy a pohoří Jeseníků, v alpskoromantickém údolí šumící Bílé Opavy. Lázně Karlova Studánka mají čistý vzduch bez znečištění. Navzdory své vysoké poloze mají Lázně v důsledku své polohy poměrně mírné, podhorské podnebí a nejsou zde mlhy. Mnohdy jsou zde chladnější noci.
Lázně nabízejí pro své klienty bazénový komplex – nově zbudovaný termální bazén s vodoléčebnými atrakcemi (šíjové chrliče, bazénový whirpool s barevně se měnícím dnovým světlem, perličková lehátka, dnová vířidla ...) Mimo bazénový komplex též i nová wellness technika Sadu-well a Vibrosauna, Solná jes kyně.
Léčebné procedury : přírodní léčivé zdroje ,vodní masážní procedury, koupele ,masáže, inhalační léčba, rehabilitační techniky, elektroléčba, ostatní procedury.

Sport a zábava: Bazénový komplex : V letních lázní je zbudovaný nový komplex s bazénem s teplou vodou a řadou vodoléčebných atrakcí.Vedle bazénu je nevšední atrakcí tepidarium, umožňující relaxaci v suchém i vlhkém teple a finská sauna

Pobytový balíček NORDIC WALKING na osobu zahrnuje : 6 x ubytování ve 3* pokoji s polopenzí, 2 x vstup do bazénového komplexu na 80 minut, 1x karbonové hole na Nordic Walking, 1 x proškolení instruktorem, 1 x vycházka s instruktorem, 1 x solná jeskyně, 1 x voskový zábal, 1 x klasická masáž, 3 x inhalace.

Stravování: polopenze

polopenze v jídelně v lázeňském domě Libuše, menu servírované- výběr ze 3 druhů jídel

Ubytování: hotel

V lázeňských domech s ubytováním v pokojích kategorie 3* s vlastním soc.zařízením, TV
Hlavní lázeňská budova LIBUŠE má ubytování I.kategorie, dále se zde nachází, recepce, jídelna, balneoprovoz, elektroléčba, inhalatorium, stálá lékařská služba, klubovny, kavárna.
Lázeňská vila VLASTA, SLEZSKÝ DŮM, lázeňský obkejt POŠTA
lázeňský dům BEZRUČ je nově rekonstruovaná budova s 2-3 lůžkovými komfortními pokoji I.kategorie s vlastní sociálním zařízením, TV/SAT
(v objektu se nachází lázeňský čítárna s možností využití internetu)