Kaprun - Hotel zur Burg ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel s rozsáhlou wellness zónou, která se rozkládá ve dvou patrech. Navíc regionální karta Zell am See/Kaprun Card zdarma.

Poloha: klidná panoramatická poloha, na okraji obce Kaprun. Do centra cca 600 m.

Vybavení: hotel se slovenským vedením disponuje 31 pokoji, lobby, barem s letní terasou, restaurací, vinným sklípkem a výtahem. Prádelní a žehlící servis za poplatek.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: venkovní stolní tenis. Za poplatek: půjčovna jízdních kol.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: exklusivní wellness zóna Spa Oase (cca 250 m2) na dvou podlažích. Krytý bazén (cca 5 x 9 m, cca 29°C) s protiproudem, odpočinková místnost s panoramatickým výhledem a otevřeným přístupem na louku s lehátky, vířivka, finská sauna, bylinná sauna s relaxační sprchou a parní lázeň. Za poplatek: masáže.

Další výhody : bonusová karta Zell am See-Kaprun Card zdarma při rezervaci polopenze nebo all inclusive (polovina května-polovina října., otevírací doby dle počasí): neomezeně v rámci karty: jízda lanovkami Areitbahn, Sonnkogelbahn, Sonnenalmbahn, City Express, Gletscherbahn Kaprun ke stanici Alpinecenter, Maiskogelbahn Kaprun, plavba lodí Zell am See - Thumersbach a zpět, vstupné na pláže v Zell am See, vstup do krytého bazénu v Zell am See, vstup do soutěsek Sigmund Thun Klamm, Vorderkaserklamm, Kitzlochklamm, na Krimmelské vodopády, vstup do přírodního parku Ferleiten, muzeum národního parku Hohe Tauern, muzea v Leogangu a Saalfeldenu. Vstup do muzea dopravních prostředků ve Vötter. Jednorázově v rámci karty: 1 výjezd lanovkou Schmittenhöhebahn, 1 výjezd lanovkou Gletscherbahn Kaprun ze stanice Alpincenter na horní stanici. Zvýhodněné vstupné do různých muzeí. Poštovní autobusy v regionu za 1 €/cesta (děti 50% sleva).

parkování: parkoviště zdarma, garáž pro motorky zdarma;
domácí zvíře: cca 15 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,15 € den/osoba od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: all inclusive

snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Při rezervaci polopenze navíc k večeři výběr z menu o 4 chodech. 1x týdně tematické bufetové stoly. Při rezervaci all inclusive navíc možnost obědového balíčku (rezervace den předem na recepci), teplé a studené snacky 12.00-13.00 h. Odpoledne káva, čaj a zákusky. 16.00-17.00 h. káva, čaj a zákusky formou bufetových stolů. 10.00-22.00 h. servírované nápoje v restauraci, u baru a na terase, např.: točené pivo (ne pšeničné), rozlévané i stolní víno, prosecco, pálenky, likéry, koňak, koktejl dne, Gin Tonic, Campari Orange, kávové speciality (cappucino, espresso a latte machiato), čaj, kakao, limonády, šťávy, minerální voda, cola, Fanta, Sprite a další.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 20 m2, typ Maiskogel. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, trezorem, minibarem, některé pokoje s balkonem. Župany pro dospělé i děti k zapůjčení zdarma. Dvoulůžkové pokoje (A2B): cca 23 m2, typ Schmittenhöhe, vybavení jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A2C): cca 28 m2, typ Kitzsteinhorn, vybavení jako A2A, navíc posezení, možnost přistýlky (dítě do 15 let).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.