Kaprun - Hotel Antonius ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Komfortní hotel s velmi dobrou kuchyní a prostornou wellness zónou. Vhodný pro rodiny s dětmi.

Poloha: v klidném prostředí, na okraji obce. Centrum cca 300 m. Zellerské jezero cca 6 km.

Vybavení: hotel s 50 pokoji, hotelovou halou s přijímacím prostorem, restaurací, elegantním nekuřáckým barem a terasou. 2 výtahy. Louka s lehátky a slunečníky. Vyhřívaný venkovní bazén (8 x 5 m, cca 24°C).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness (7.00-21.00 h.) a stolní tenis.

Internet : WiFi na lobby zdarma.

Wellness tip : zdarma: wellness centrum o rozloze cca 450 m2. Krytý bazén (10 x 4 m, cca 28°C) 8.00-21.00 h. Wellness část (15.00-20.00 h): sauna, sanarium, parní lázeň, infračervená kabina, relaxační sprchy a odpočinková místnost. Za poplatek: masáže a solárium.

Pro děti : večer speciální dětské menu nebo dětské bufetové stoly. Dětské hřiště a herna. Vysoké židličky a dětské postýlky (pouze na vyžádání v CK)

Další výhody : bonusová karta Zell am See-Kaprun Card zdarma (polovina května-polovina října., otevírací doby dle počasí): neomezeně v rámci karty: jízda lanovkami Areitbahn, Sonnkogelbahn, Sonnenalmbahn, City Express, Gletscherbahn Kaprun ke stanici Alpinecenter, Maiskogelbahn Kaprun, plavba lodí Zell am See - Thumersbach a zpět, vstupné na pláže v Zell am See, vstup do krytého bazénu v Zell am See, vstup do soutěsek Sigmund Thun Klamm, Vorderkaserklamm, Kitzlochklamm, na Krimmelské vodopády, vstup do přírodního parku Ferleiten, muzeum národního parku Hohe Tauern, muzea v Leogangu a Saalfeldenu. Vstup do muzea dopravních prostředků ve Vötter. Jednorázově v rámci karty: 1 výjezd lanovkou Schmittenhöhebahn, 1 výjezd lanovkou Gletscherbahn Kaprun ze stanice Alpincenter na horní stanici. Zvýhodněné vstupné do různých muzeí. Poštovní autobusy v regionu za 1 €/cesta (děti 50% sleva).

parkování: parkoviště zdarma. Garáž cca 6 €/den; domácí zvíře: ne; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 15.7.-25.8. středa/3 noci.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, polední bufetové stoly nebo menu o 3 chodech. Možnost obědového balíčku na cesty (nutné rezervovat předem). 15.00-16.00 h. káva, čaj a zákusek. K večeři výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem (na výběr vegetariánské menu). 1x týdně formou bufetového stolu. 10.00-22.00 h. nealkoholické nápoje, jako džusy, cola, fanta, sprite, minerální voda, káva, cappuccino a čaj. Alkoholické nápoje, jako vybraná jakostní lahvová vína, stolní vína, točené pivo (ne pšeničné), Prosecco, pálenky, likéry, koňák, whisky, Campari Orange/soda, vodka a Aperol s obsluhou v prostorách restaurace, na baru a na terase. All inclusive začíná v den příjezdu od 15.00 h. a končí v den odjezdu v 10.00 h. Povinné nošení All inclusive náramku.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 28 m2, jsou vybaveny sprchou, WC, telefonem, kabel. TV, trezorem, malou chladničkou, posezením, fénem, župany k zapůjčení (za poplatek, cca 9 € osoba/pobyt) a balkonem. Junior suite (A2B/A3B/A4B): obývací pokoj s rozkládací pohovkou, dvoulůžkový pokoj, cca 40 m2, vana a samostatné WC, jinak jako A2A. A2B pro 2 osoby. A3B pro 3 osoby. A4B pro 4 osoby.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.