Kallithea - Pallini Beach**** Hotel


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: tento rozsáhlý, velmi známý zrenovovaný devítipodlažní hotelový komplex má idylickou polohu na východním pobřeží poloostrova Kassandra. Leží v klidném prostředí turistické oblasti, přímo u písečné pláže, má vlastní menší přístav a je obklopen krásně upravenou zahradou. Od letoviska Kallithea je vzdálen cca 2 km. V okolí najdete různé taverny, restaurace, bary a night cluby a nákupní centrum (ve vzdálenosti cca 50-250 m). Nejbližší lékař je ve zdravotním středisku hned u pláže hotelu. Nejbližší autobusová zastávka je cca 100 m, na hlavní cestě u vjezdu do hotelového areálu, linka Thessaloniki, Nea Moudania, Kassandria, Afitos Kallithea, Kriopigi, Polichrono, Chanioti, Pefkochori a zpět jezdí každých cca 90 minut, jízdenka stojí cca 1,50€/následující zastávka a cca 11,50€/Thessaloniki. Nejbližší bankomat je cca 100 m od hotelu, banka a pošta jsou v letovisku Kallithea.

Vybavení: prostorná vstupní hala s recepcí, salónek s TV se satelitním příjmem, 4 výtahy (jen v hlavní budově), pokojový servis (za poplatek), možnost hlídání dětí (za poplatek), minimarket, klenotnictví, hlavní hotelová restaurace, restaurace Akro-gialli, italská restaurace, bary a snackbary, Sunflower piano bar, kavárna, tradiční řecká taverna (ouzeri) u pláže, plážový bar, konferenční místnosti, prádelna, disco La Coupole, možnost půjčení kol, motorek a aut. Venkovní kino, kostelíček, zahrada, parkoviště. Plážové osušky za poplatek (cca 2,50€/týden + vratný depozit cca 10€/kus). Wifi v prostoru recepce zdarma (velmi omezené připojení), dále hotel nabízí vysokorychlostní připojení na internet (za poplatek cca 1,5€/30 minut, cca 3€/2 hodiny, cca 12€/24 hodin, cca 50€/7 dnů).

Sport a zábava: venkovní bazén s mořskou vodou s dětskou částí, sprchy, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 7,50€/set/den), vnitřní bazén (není vyhřívaný), dětský koutek, miniklub pro děti (4-12 let). 6 tenisových hřišť v areálu (za poplatek cca 5€/osoba/hodina + cca 2,50€/osoba za pronájem raket a míčků, cca 30€ s instruktorem/50 minut), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek cca 2€/hra), šipky, místnost na bridge. Spa centrum Escape - sauna (cca 8€/osoba/hodina, různé druhy masáží - od ca 20-65€/20-70 minut a další procedury - vše za poplatky). Na pláži různé druhy vodních sportů (za poplatek, např. vodní lyžování, plachetnice a motorové čluny, veslice, paragliding, škola potápění, rybolov, jízda na koních, šlapadla, kánoe, aj.), plážový volejbal. Dále hotel pořádá (cca 6x týdně) různé animační a zábavní programy během dne i večer (aerobik, basketbal, bingo, fotbal, vodní pólo; dále večerní představení s živou hudbou, řecké večírky, folklórní show, aj.).

Doporučujeme: Krásná pláž a koupání

Stravování: polopenze

formou polopenze. Snídaně i večeře - švédský stůl. Obvykle 2x týdně je pro zájemce tematický večer (řecký večer v taverně u pláže - v případě zájmu za příplatek cca 20€/osoba a italský večer, který se koná v italské restauraci sesterském hotelu Athos Palace). Hotel pěstuje vlastní zeleninu a ovoce, které jsou součástí každodenního jídelníčku.

Ubytování: hotel ****

hotel má celkově 485 pokojů umístěných v hlavní budově, bungalovech (zahradní domečky) a hotelové depandanci. Jsou zde pokoje (1-, 2lůžkové s možností jedné přistýlky. Ubytování pro rodiny (až pro 4 osoby) je možné v bungalovech s výhledem do zahrady nebo pokojích typu suite s bočním výhledem na moře (na vyžádání), jejichž popisy Vám rádi sdělíme, ceny najdete na našem webu). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací (v provozu jen v červenci a srpnu), fénem, telefonem, chladničkou, TV se satelitním příjmem, balkónem nebo terasou s bočním výhledem na moře, do zahrady, okolí nebo vnitrozemí. Pokoje v bungalovech mají kuchyňský kout se základním vybavením a terásku s výhledem do zahrady, směrem na moře a okolí. Trezor na pokoji (za poplatek cca 4€/týden, cca 6€/11-12 dnů). Dětská postýlka a dětské židličky v restauraci na vyžádání zdarma. Ubytování se psem je na vyžádání, hotel akceptuje psa do 5 kg.