Jochberg - Kempinski Hotel Das Tirol *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Centrum: Jochberg 100 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Kitzbühel 7 km,
Obchod s potravinami: Jochberg 100 m,
Nádraží: Kitzbühel 8 km,
Letiště: Salzburg 83 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 30 km,
Nadmořská výška: 924 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Pomalý vlek Jochberg 20 m,
Běžecká stopa: Jochberg 100 m,
Skibus (nejbližší zastávka): cca. 150 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, při dobrých sněhových podmínkách,
München: 137 km, Innsbruck: 100 km,
Kempinski Hotel Das Tirol leží přímo u vstupu do renomované lyžařské oblasti Kitzbühelské Alpy s 55 vleky a lanovkami, 170 km upravených sjezdovek.

Pro děti : Dětská postýlka, Herna, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: Kempinski dětský klub pro děti od 3 do 12 let, Uvítací balíček pro děti do 12 let,
Ohřívač lahví, Elektronická chůvička, Přebalovací podložka.

Všeobecné vybavení : Recepce: 24 h recepce, Zavazadlová služba: Nosič zavazadel dovnitř/ven Euro 5,-, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: Atrium Lobby: velké s otevřeným krbem, Společenská místnost, WiFi: zdarma, 7 výtahů, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma, Snídaňová jídelna, 2 soukromé salonky (použití za poplatek na místě), Restaurant: Hotelová restaurace na polopenzi a á la Carte Restaurant, Bar s otevřeným krbem, 2 terasy, Vinný salonek, Zasedací místnost, Konferenční místnost s 636 m2, Doutníkový salonek s knihovnou.
Kempinski Hotel Das Tirol nabízí nenápadný luxus, komfort a stylovou atmosféru, se 156 pokoji a apartmány, módním a sportovním butikem, Kempinski The Spa s 3600 m2, Hotelový odvoz za poplatek.

Zdarma fitness, wellness : Wellness: 3.600 m2 Kempinski - The Spa, více než 3 patra. V souladu s přírodou a jejími prvky, je léčivá síla a meditativní účinek hor, energie vody a ohně středem pozornosti areálu lázní. Je tak útočištěm pro všechny smysly: rozsáhlá saunovací a koupací oblast, prostorný relaxační prostor s vodními lůžky a relaxační zónou, lázeňské zvláštnosti tvoří mimo jiné ropná sauna, solná sauna, lávová sauna, 4 Senses lehátko, holistic cocooning a použití parní sauny podle Hildegardy von Bingen, venkovní areál se sluneční terasou, venkovní bazén a slaný bazén s plovoucími lehátky, fitness, úsek sportovní medicíny a kardio zóna s moderním kardio zařízením, a vlastní aplikace různých ošetření. Máte možnost užít si všechny procedury v našem Private Spa.
Pro děti od 12 let.
Krytý bazén: Zážitkový bazén 6 x 8 m, 48 m2, Venkovní bazén: sportovní bazén, v zimě vyhřívaný (34°C), 10 x 20 m, venkovní bazén s plovoucími lehátky, 200 m2, Parní lázeň: použití dle Hildegard von Bingen, Sauna: různé druhy sauny (biosauna, Lava sauna, solná sauna, infrasauna atd., Relaxační místnost: prostorná s vodními lůžky a relaxačními zónami, Solná lázeň, Zážitková sprcha, Otevírací doba: Wellness od 09:00 do 20:00, Krytý bazén od 07:00 do 22:00, Venkovní bazén od 07:00 do 22:00.

Zábava v ceně : Posilovna: Fitness- a kardio úsek s nejmodernějšími silovými a vytrvalostními přístroji.

Další služby : Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Pokoj pro alergiky: ano, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 12:00.

Stravování: snídaně

Strava v ceně : Snídaně, Rozmazlovací snídaňový bufet: studený i teplý do 12:00.

Ubytování: hotel *****

5-hvězdičkový superior luxusní hotel je obklopen aurou čisté horské romantiky, spojené s wellness a kulinářským uměním nejvyšší úrovně. Skutečnost, že byl tento 5-hvězdičkový hotel zařazen jako jediný hotel v Tyrolsku do prestižního sdružení "Leading Hotels of the World" mluví samo za sebe.

Vybavení pokojů : Vana, Sprcha, WC: oddělené, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa, Minibar: za poplatek na místě, Rádio: DVD Player, Telefon, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory, Jen moderní prvky, z nichž všechny mají svůj původ v regionu, dávají 156 pokojům a apartmánům to pravé alpské kouzlo a prostorný balkon, který, který nabízí fantastický výhled na tyrolské horské scenérie. Vybavení: koupelna s vanou a sprchou, oddělené WC, podlahové topení, individuálně nastavitelná klimatizace, minibar, šatna, noviny zdarma, psací stůl, kávovar. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje : 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, max. 2 dospělí a 1 dítě do 11,9 let, ~ 36 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 36 m2.