Jižní Morava - Pohoda ****+


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: rekonstruovaný hotel je situován v klidné části Luhačovic Pozlovice, nedaleko známé Pozlovické přehrady a letního koupaliště Duha. Populární luhačovická lázeňská kolonáda s mnoha minerálními prameny (např. Vincentka, Aloiska aj. - pitná kúra) je vzdálena 20 minut klidné pěší chůze. Tato poloha je ideální z hlediska klidné relaxace mimo hlavní luhačovické dopravní tahy a také z pohledu bezpečnosti dospělých i dětských návštěvníků Luhačovic.

Vybavení: Restaurace, dětský koutek, kongresové prostory, letní terasa, parkoviště. Wellness centrum a saunový svět: bazén (15 m dlouhý), relaxační vířivý bazén pro 12 osob, whirlpool pro 4 osoby, fitness, 4 druhy saun (finská sauna, parní solná sauna, parní aroma sauna a tepidarium). Relaxační centrum: koupele - hydromasáže, perličkové, přísadové, antirevmatické; masáže - klasické, čokoládové, aromaterapeutické, bambuckým máslem, uvolňující masáže krční páteře, bodové, reflexní masáže plosky nohy, suché uhličité koupele, slatinné obklady; zábaly - z mořských řas, parafínové, bahenní z Mrtvého moře, kyslíková terapie, inhalace, lymfodrenáže). V místě bowling, squash, minigolf, tenisový kurt. Zařízení je certifikováno dle oficiální jednotné klasifikace ubytovacích zařízení České republiky v Hotelstars Union jako Lázeňský, SPA Hotel****

Poznámka : Pobyt začíná nástupem od 14.00 a večeří od 17.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. Pobyty s plnou penzí začínají obědem v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu. Silvestrovský pobyt začíná nástupem od 12:00 hod v den příjezdu a večeří od 17.00 hod. V případě plné penze začíná pobyt nástupem od 12.00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. Celý hotel je nekuřácký (kouření povoleno pouze před hotelem).

dalsisluzby : Úschova kol zdarma. Dětská postýlka zdarma (v době letních prázdnin za poplatek 90,- Kč/noc). Celkem 4 postýlky k dispozici. Zakoupení papuček na recepci: 50 Kč Provozní doba relaxační centra (asistované procedury: pondělí - sobota 7.00-18.00 hod). Provozní doba Wellness centra: - bazén: PO - SO: 07:00 - 21:00 hodin, NE: 07:00 - 09:00 hodin a 14:00 - 21:00 hodin - fitness: PO - Ne 7.00-21.00 hod - saunový svět: PO – SO: 11:00 - 21:00 hodin, NE: 14:00 - 21:00 hodin Pravidelná a odpolední doprava do centra - podrobnější informace obdržíte v hotelu při příjezdu. Orientační informace ZDE

Stravování: polopenze

Polopenze: snídaně a večeře - bufetové stoly. Možnost dokoupení obědů za doplatek v CK (výběr ze 6 menu za talony).

Ubytování: hotel ****

2 - lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (přistýlky jsou formou jedné rozkládací pohovky o šířce 120 cm), Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi, telefon, fén, minibar, klimatizace, balkon nebo francouzské okno. Na ověření 1-lůžkové pokoje.