Jižní Morava - Jestřábí ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Garni hotel Jestřabí se nachází v klidném prostředí nově revitalizovaného lázeňského parku a v blízkosti kolonády. Nese nezaměnitelné znaky architektury D. Jurkoviče. Procedury jsou podávány v Centrálních lázních a Inhalatoriu (cca 50 - 400 m).

Vybavení: Recepce, bar, jídelna, vstupní hala s přístupem na internet. Procedury se provádí v Centrálních lázních a Inhalatoriu (cca 50 - 400 m). V lázeňském areálu jsou hostům dále k dispozici restaurace, vinárny, kavárny, cukrárny, bohatý kulturní program (koncerty, přednášky, taneční večírky), knihovna. Léčebné a relaxační procedury v areálu lázní: bazén, whirlpool, různé druhy koupelí, klasické, relaxační a wellness masáže, Inhalace přírodní minerální vody, oxygenoterapie, aromaterapie, plynové injekce, parafínové a rašelinové obklady, léčebný tělocvik (i v bazénu), pitná kúra aj. Zařízení je certifikováno dle oficiální jednotné klasifikace ubytovacích zařízení České republiky v Hotelstars Union jako Hotel garni***

Poznámka : V případě polopenze začíná pobyt v den příjezdu nástupem od 14.00 hod a večeří. Pobyt končí v den odjezdu snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod. V případě plné penze začíná pobyt obědem od 12.00 hod v den příjezdu a ubytováním od 14.00 hod. V den odjezdu končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. V den příjezdu strava jednotná bez možnosti výběru. V hotelu platí zákaz kouření.

Stravování: plná penze

Polopenze nebo plná penze (dle pobytu): snídaně - bufetové stoly, obědy a večeře výběrem ze 7 menu. Snídaně jsou podávány v hotelu, obědy a večeře ve Společenském domě (300 m).

Ubytování: hotel ***

1 a 2 - lůžkové pokoje, Spr.+ WC, SAT/TV, telefon, minibar, fén, Wi-Fi internet zdarma