Jižní Čechy - Jižní Čechy - Hluboká n. Vltavou, Český Krumlov, Třeboň... ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Jižní Čechy - Hluboká nad Vltavou, Český Krumlov, Třeboň...

Objevte krásu pokladů, které ukrývají jižní Čechy. Pojeďte za Pyšnou princeznou na zámek Hluboká a za medvědy do Českého Krumlova. V Českých Budějovicích zavítejte na jedno z nejkrásnějších náměstí, v Třeboni se projděte po hrázi rybníku Svět a prohlédněte si Jindřichův Hradec.

Poznámka : Doporučené kapesné: cca 1.000,- Kč

Program zájezdu

1. den: odjezd v brzkých ranních hodinách, příjezd do Hluboké - neogotický zámek, kde se natáčela pohádka Pyšná princezna. Možnost prohlídky zámku a parku, event. Alšovy jihočeské galerie. Odpoledne navštívíme Český Krumlov (UNESCO), procházka městem s možností návštěvy Hradního muzea a zámecké věže. Večer příjezd do Českých Budějovic, ubytování - volno.
2. den: ráno po snídani odjezd do Třeboně, procházka městem a po hrázi rybníka Svět ke Schwarzenberské hrobce. Možnost návštěvy Centra tkalcovských řemesel v Domě gobelínů a vodní Aqua show zpívající fontány sv. Floriána. Kombinace světelných efektů, videoprojekce a obrazců za pomoci padající vody poskytuje nádhernou podívanou. Zdejší Aqua show, která je druhá svého druhu v Evropě, probíhá každý den od 9-19 hodin vždy v celou hodinu. Příjezd zpět v pozdních nočních hodinách.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, 1x ubytování v hotelu 3/4*, 1x snídani, průvodce, pojištění CK ve smyslu zák. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • vstupy, jednolůžkový pokoj +450,- Kč a večeři formou bufetu +350,- Kč