Jižní Čechy - Gold ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Nově postavený hotel**** se nachází v jihočeské obci Chotoviny vzdálené 10 kilometrů od husitského města Tábora.

Vybavení: Restaurace, venkovní terasa s výhledem do okolí, zahrada, sauna s ochlazovacím bazénkem, whirlpool, odpočinková zóna s možností občerstvení. Dětský koutek, venkovní skluzavka a pískoviště, obchod se suvenýry, půjčovna sportovního nářadí, Wi-Fi v celém hotelu. Vnitřní i venkovní prostory pro pořádání kongresů a jiných společenských akcí. Přímo v obci Chotoviny se nachází sportovní hala, kuželník, fotbalové hřiště a antukový tenisový kurt. Minipivovar Chotoviny - nefiltrované speciální pivo vařené dekokčním způsobem. Svou krásnou barvu získává přidáním karamelového sladu. Na čepu je pivo - VIENNA SPEZIAL LAGER 1913 - vyrobené ku příležitosti 100. výročí císařských manévrů v Chotovinách.

Poznámka : Pobyt začíná příjezdem od 14.00 do 20.00 hod a večeří v den nástupu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 11.00 hod.

Stravování: polopenze

REKREAČNÍ POBYT Polopenze - snídaně bufetové stoly, večeře jednotné 2 chodové menu (polévka + hlavní chod).

Ubytování: hotel ****

2 - lůžkový pokoj s přistýlkou, Spr. nebo vana + WC,LCD TV, Wi-Fi, minibar. Pro Váš nerušený a kvalitní spánek luxusní dvaceticentimetrové zdravotní matrace. Toto zařízení je BEZBARIÉROVÉ. Rozsah bezbariérovosti najdete v dotazníku, který nám vyplnil hotel ZDE . Sami posuďte, zda je pro Vás bezbariérovost tohoto zařízení dostatečná. Bezbariérové pokoje je nutné předem v vyžádat (a ověřit jejich dostupnost), jejich lůžková skladba i cena může být odlišná od typů pokojů, které standardně nabízí.