Jeseníky - Bělá ****


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Rodinný Penzion Běla se nachází v srdci Jeseníků, v klidné části Bělé pod Pradědem - Domašov, cca 8 km jižně od lázeňského města Jeseník, které je proslulé Priessnitzovými lázněmi se svými osmdesáti prameny a světově unikátním klimatem. Kolem penzionu se vine řeka Bělá a vede tudy cyklistická stezka končící až v Jeseníku. Penzion je po rozsáhlé rekonstrukci a má oficiální klasifikací tří hvězdiček superior.

Vybavení: Útulná restaurace s kachlovými kamny, zastřešená terasa s venkovním posezením, recepce, Wi-Fi internet, úschovna kol a lyží se sušárnou lyžařských bot, uzavřené atrium s posezením pod slunečníky a obsluhou z baru v recepci, rozsáhlá zahrada s beach volejbalovým hřištěm, dětským hřištěm s pískovištěm a letním venkovním vyhřívaným bazénem, parkoviště. WELLNESS - vířivka, infrasauna se solnou a světelnou terapií, kneippovy masáže, vodní masáže nohou, vyhřívaná lehátka.

Upozornění : REKREAČNÍ POBYT: Ve 2 - lůžkovém pokoji se účtuje neobsazené lůžko. Ve 3 - lůžkovém a 4 - lůžkovém pokoji se neobsazené lůžko netoleruje!! POBYTOVÉ BALÍČKY: Ceny jsou platné při plném obsazení pokoje!! Pokoje i celý penzion je nekuřácký.

Poznámka : OLOMOUCKÁ KARTA (48-hodinová) od 29.3. do 19.12.2016 ZDARMA pro každou platící osobu při pobytu na min. 5 nocí. Pobyt se snídaní začíná nástupem od 14:00 hod. do 20:00 hod. v den příjezdu a snídaní od 8:00 do 9:30 hod. druhý den ráno. Pobyt s polopenzi začíná nástupem od 14:00 hod. a večeří od 18:00 hod. v den příjezdu. Pobyty končí snídaní od 8:00 do 9:30 hod. a uvolněním pokoje do 10:00 hod. v den odjezdu.

dalsisluzby : Zapůjčení postýlky pro miminko do půl roku 200 Kč/pobyt. Na přání Vám připraví zahradní párty s možností využití vířivky, grilování nebo volejbalu. Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Visa Electron, V-pay, Mastercard, Maestro, JCB, Discover, Diners Club.

Stravování: snídaně

REKREAČNÍ POBYTY: snídaně - bufetové stoly s místními a vlastními produkty. Možnost dokoupení večeří za příplatek v CK (jednotné menu o 2 chodech) a obědů na místě. POBYTOVÉ BALÍČKY: viz popisy balíčků. Bližší informace o bezlepkové stravě najdete ZDE (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné uvést do objednávky).

Ubytování: pension

3 a 4 - lůžkové pokoje, Spr. + WC, LCD TV (cca 14 kanálů), Wi-Fi internet. 2 - lůžkové pokoje na poptávku.