Lido di Jesolo - dvoudenní koupání


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Lido di Jesolo je nejen výborné plážové letovisko na severu Itálie, ale taktéž městečko, které nadchne návštěvníky svojí promenádou, obchůdky a kavárnami. Atmosféra v městečku je vskutku ojedinělá a velmi příjemná. Během koupání nebo procházek městečkem ucítíte vůni italské kuchyně, rybářských sítí visících přede dveřmi domů a vidět můžete malířské a rukodělné dílny. Čeká na vás krásné moře, písčité pláže, opalování, pravá italská zmrzlina, pizza, aperol…

A na to vše nepotřebujete téměř žádnou dovolenou. Večer vás pohodlně posadíme do autobusu a ráno jste na pláži jako první. Po večeři si odpočinete, projdete se a druhý den si užijete opět koupací a opalovací pohodu. Večer vás naložíme na cestu zpět do našeho pohodlného autobusu a ráno jste v Praze.

Tomu říkáme krásně strávený letní čas a 2 dny na italských pláží Jadranu!

Program: 1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách (cca 19:30).

2. den: V ranních hodinách příjezd do Lido di Jesolo. Následovat bude individuální volno cca 9 hodin, které můžete trávit na plážích okolo hotelů. Na hlavní pláž to máte od autobusu dva bloky. Využít můžete pláží veřejných, které jsou bezplatné, avšak není možné použít vlastní lehátko či slunečník, anebo si lze připlatit za komfort na plážích soukromých či si slunečník a dvě lehátka dokoupit. Kdo bude mít chuť na procházku městem, doporučujeme se vydat po hlavní promenádě. Večer po 18. hodině odjezd na ubytování v hotelu.

3. den: Po snídani a opuštění hotelu vás opět odvezeme na pláže v Lido di Jesolo a máte volno do cca 18. hodin, které můžete opět trávit na plážových lehátkách u moře se slunečníky. Na plážích si můžete opět zaplatit komfort v podobě slunečníků a lehátek. Když budete mít slunění a koupání dost, vydejte se na hlavní promenádu. Najdete zde nespočet obchůdků a restaurací. Každý si zde vybere dosyta podle svých přání a možností.
A na to vše nepotřebujete skoro žádnou dovolenou. Večer vás pohodlně posadíme zpět do našeho autobusu a vydáte se na cestu do ČR. A máte za sebou krásně strávené dva dny na jadranské pláži!

4. den: Návrat do ČR v ranních hodinách (cca 7:00 – 8:00 hod.).

červenec 2024

04.07. - 07.07.24 čtvrtek - neděle
snídaně autokarem
4 990 Kč
cena za 4 dny (3 noci)
25.07. - 28.07.24 čtvrtek - neděle
snídaně autokarem
4 990 Kč
cena za 4 dny (3 noci)

srpen 2024

15.08. - 18.08.24 čtvrtek - neděle
snídaně autokarem
4 990 Kč
cena za 4 dny (3 noci)

září 2024

05.09. - 08.09.24 čtvrtek - neděle
snídaně autokarem
4 990 Kč
cena za 4 dny (3 noci)

Cena zahrnuje

  • ? 1 místo v autobuse
  • ? 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • ? Ubytování se snídaní
  • ? Pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • ? Technického průvodce v autobuse

Cena nezahrnuje

  • ? Plážový servis (dvě lehátka a slunečník)
  • ? Plážový servis je možno zakoupit na místě za cca 15-19 € / den nebo využít veřejné pláže, kde se plážový servis neplatí
  • ? Pobytovou taxu 3 €
  • ? Cestovní a úrazové pojištění během pobytu s pojištěním storna a COVID 19 - 49 Kč / den