Ischie - Hotel Mediterraneo ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex je složen z hlavní budovy s recepcí a dalších budov, umístěných v udržované privátní rozlehlé zahradě s raritními exempláři tropických a subtropických rostlin. Depandanční budovy jsou umístěny za branami hotelové zahrady. Komplex se nachází v klidné zóně blízko hlavní silnice, cca 1 km od pláže Citara a Poseidonových zahrad a 1,5 km od centra městečka Forio.

Vybavení: Komplex nabízí ubytování v hotelu a depandanci, klienti ubytovaní v depandanci mají možnost využívat veškerých služeb, které hotel nabízí. Restauraci s open-air posezením, Snack Bar, Pioano Bar, zahrada o výměře více než 20 000 m2, sluneční terasu vybavenou slunečníky a lehátky (možnost včasné rezervace lehátek za poplatek), "La Ninfea" termální a beauty centrum, společenskou místnost, parkoviště, VLAN připojení, hlídání dětí za poplatek, hudební večer, svoz v časových intervalech na pláž Citara zdarma, 2 venkovní termální bazény a 1 krytý termální bazén s různými teplotami vody (26-38°C), venkovní Kneippův bazén.

Popis mapičky:

1 - recepce v 1 patře pokoje superior

2 - superior pokoje v zahradě

3,4 - termální bazén a Kneipp bazén

5 - vjezd do hotelu

6 - vnitřní bazén a kolem standartní a superior pokoje

7 - termální centrum a beauty farm

8 - vinice majitelů

9 - standartní pokoje cca 250 m

10 - depandance v areálu cca 350 m

11 - snack bar a společenská místnost

12 - depandance mimo areál cca 800 m

13 - standartní a superior pokoje

odjezd vždy o den dříve než začíná pobyt.

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně - formou bufetu, večeře - servírované, výběr z několika menu a salátový bufet, možnost dokoupení obědů.

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokoje : 2-lůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek a příslušenstvím.

Hotel nabízí 2 typy pokojů STANDARD a SUPERIOR. K dispozici jsou také pokoje v depandancích.

pokoje STANDARD jsou rozmístěny v zahradě (max. 300m od recepce) v patrových či přízemních budovách nebo bungalovech a jsou vybaveny telefonem, TV, fénem, topením, klimatizací a trezorem (za poplatek).

pokoje SUPERIOR se nacházejí v budově s recepcí nebo v její těsné blízkosti a jsou vybaveny telefonem, TV nebo LCD/SAT-TV, fénem, trezorem, minibarem, topením, klimatizací a výhledem do zahrady. Pokoje superior za příplatek.

pokoje v DEPANDANCÍCH jsou v samostatných budovách mimo zahradu hotelového areálu (Villa Ignazio a Chalet de los Agrumi), které jsou vzdáleny 250 - 800 m od recepce. Jsou vybaveny telefonem, TV, fénem, topením, klimatizací a trezorem (za poplatek).