Ischia Porto - Oriente Terme ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar a TV místnost. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar a TV místnost. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Animační tým hotelu se stará o zábavní programa dětí i dospělých.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: snídaně

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze.

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má balkón. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K dispozici je také sejf. K vybavení pokojů patří lednička a mini lednička. Telefon a televize se postarají o příjemný pobyt. V koupelně je sprchový kout, vířivá vana a vysoušeč vlasů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.