Hurghada - Three Corners Sunny Beach


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egypt

Pláž: Nový luxusní hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a několika menších budov. Hotel má nádhernou rozlehlou zahradu.Je vhodný pro všechny věkové kategorie. Nabízí komfortní ubytování a kvalitní služby. Letiště Hurghada se nachází ve vzdálenosti 15km a centrum Hurghady je vzdáleno 10km.
Rozlehlá, písčitá pláž s pozvolným vstupem se nachází přímo u hotelu. Pro vstup do moře můžete využít i molo. Lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma, plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, plážová restaurace, lobby bar, několik dalších barů, 2 a´la carte restaurace, italská a belgická, bankomat, obchod se suvenýry, sal ó n krásy, 2 venkovní bazény, v zimě vyhřívaný, dětský bazén, skluzavky, wi-fi za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, plážový volejbal, šipky, dětské hřiště, miniklub, boccia, minigolf, vodní p ó lo, kroket, vodní sporty a potápění za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně 7.00-10.00h,, obědy 12.30-14.30, a večeře 18.30-21.30 podávány formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední snacky v plážové restauraci, možnost večeře v a´la carte restauraci Dolce Vita, rezervace nutná, lehké občerstvení během dne, zmrzlina, n eomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů, místní pivo a víno lze čerpat od 10.00 - 24.00hod.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel ****

Pěkné, prostorné pokoje nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, trezorem zdarma, minibarem, terasou či balkonem. Rodinné pokoje na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Hurghada - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 30 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum /lze získat na letišti v Egyptě nebo na velvyslanectví v Praze/. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta