Hurghada - Steigenberger Aqua Magic


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egypt

Pláž: Luxusní hotelový resort s prvotřídními službami, orientální tématikou, krásnou písčitou pláží a exklusivním aqua parkem pro děti i dospělé, 11km dlouhou promenádou, představuje oázu zábavy i relaxace v blízkosti centra Hurghady. Hotel je ideální volbou pro rodiny s dětmi i velmi náročné klienty. Hotel se nachází 8km od centra Hurghady a 5km od letiště.
Hezká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 500 m od hotelu, lehátka, slunečníky a osušky zdarma, bar a restaurace na pláži . Dostupná pěšky přes krásnou zahradu nebo lze využít kyvadlový autobus.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí (bankomat a výměna peněz ve vedlejším sesterském hotelu), hlavní restaurace, několik barů, a´ la carte restaurace, tradiční arabský bazar s africkým zbožím, prádelna, lékař na telefonu, kadeřnictví. V zahradě venkovní bazény (některé v zimě s možností vyhřívání), líná řeka, aquapark pro dospělé i děti, bazén na střeše (pouze pro dospělé), bary u bazénů, dětský bazén, dětské hřiště. Wi-fi limitovaná rychlost zdarma, vyšší rychlost za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Animační a večerní programy pro děti i dospělé, plážový volejbal, stolní tenis, vířivka, 30min vodních sportů zdarma, šlapadla, kanoe, introdukce golfu zdarma, posilovna, šipky, potápění a vodní sporty za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - s nídaně, obědy a tématické večeře formou bohatého bufetu, brzké snídaně, pozdní večeře a půlnoční občerstvení, zmrzlina , 2× za pobyt možnost večeře v `a la carte restauraci (určené menu), rezervace nutná, odpolední snack, káva, čaj, zmrzlina, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozici 24h denně.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel *****

Stylově zařízené pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, TV/SAT, trezorem, minibarem (denně zdarma doplňovány dvě láhve vody a dva vybrané alkoholické nápoje, balkonem. Superior, deluxe, rodinné pokje a rodinné suity na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Hurghada - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum /lze získat na letišti v Egyptě nebo na velvyslanectví v Praze/. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta